Anonim

One Piece Episode 940 Live Reaction SMILE FRUIT the Darkest One Piece EVER BEEN BEEN ワ ン ピ ー ス

Först har jag varit förvånad över att se en annan Tobi (Obito med en mask) slåss med Kages, sedan efter att han avslöjade sig upptäckte vi bara att det var

Yamato

Så min fråga är: i vilket kapitel fångades (eller användes) han för Madaras syfte? Jag är lite vilse.

5
  • Hela denna fråga är en stor spoiler. Var uppmärksam på din titel och använd spoiler markdown för spoilers ..
  • @Krazer: Jag är inte säker på att jag förstår dig. Jag vill bara veta när Yamato bytte sida?
  • @Inanikian: Jag redigerade frågan. eftersom jag inte följer Naruto kunde jag inte riktigt göra något åt ​​titeln. Jag tror att Krazer hänvisade till det faktum att frågan är ganska mycket en spoiler för andra människor som inte har sett den lämpliga delen av Naruto ännu?
  • Hur som helst är det väldigt nära relaterat till denna fråga: anime.stackexchange.com/questions/9839/which-side-is-yamato-on
  • Jag har läst den här frågan men jag har inte svaret på min fråga.

Inte säker på exakt kapitel, men Yamato fångades när Yamato, Aoba och Motoi går ut för att undersöka under Narutos träning. De stöter på Kabuto när han fångas av Kurotsuchi. Yamato skapar en träbalk som Aoba kan gå vidare för att närma sig Kabuto och läsa hans sinne som han gjorde med Kisame, men Kabuto tappar sin kropp för att befria sig. Han går efter Yamato och innan han fångas, skjuter Yamato Motoi ur vägen.

Kabuto flyr till bergskyrkogården där han och Tobi samlar information från Yamato om de allierade Shinobi-styrkorna. Kabuto studerar också Hashiramas DNA inom Yamato för att stärka White Zetsu Army. I stället för att döda Yamato när han har uppfyllt sin användbarhet, upphäver de honom mittemot Hashiramas klon för framtida användning.

Det finns inga uppgifter om när Yamato bytte sida, så jag antar att han tvingades tjäna Kabuto / Madara / Obito / Zetsu medan han fångades.

1
  • Jag accepterade som svar eftersom du hjälpte till att komma ihåg istället för att söka i vilket kapitel.

Yamato kan vara under påverkan av en stark genjutsu och kontrolleras av Madara / Obito.