Anonim

Karin möter Naruto

Det finns ett avsnitt i Naruto serie när Orochimaru skyddade Karin mot någon kille.

Vilket avsnitt är det?

Det är från Naruto Shippuuden Episode 431: To See That Smile, Just One More Time.

Den här är från körningen av Infinite Tsukuyomi-fyllmedel som sändes under fjärde världskrigets båge i Shinobi. Anmärkningsvärt, till skillnad från tidigare avsnitt i denna uppsättning fyllmedel (huvudsakligen bara ganska lättsamma händelser inuti den oändliga Tsukuyomi-drömmen om olika karaktärer), är Karins avsnitt här i grunden en ganska dyster återblick till hennes förflutna.

(Det här var ett sorgligt avsnitt. Dålig Karin ...)

Det är från Naruto Shippuden avsnitt 408: The Cursed Puppet.

Sakura har chakraproblem, sedan har det en segue innan Team Taka bildades, sedan segger det igen kl 15:28 om något avskum som hittade Karin som barn och skulle sälja henne som en kvarleva av en klan från Hidden Eddy .

Jag har ingen tur att hitta det specifika avsnittet som du pratar om (om det ens finns). Vad jag hittade är en hänvisning till den tredje databoken (sid 66 och 67) där den förklarar hur de två möttes,

Efter att byn brändes ner och alla dödades kontaktades Karin av Orochimaru, som frågade henne hur hon överlevde, vilket ledde honom att föra henne tillbaka till Otogakure.

Jag gissar vid den här tiden att det kanske fanns en liten flashback i ett avsnitt någonstans, men om det finns kan jag inte hitta ett klipp någonstans.