Anonim

The Divergent Series: Allegiant Official Trailer - “Different”

Det verkar som om Titans har en riktigt stor fördel som den kolossala, pansrade, kvinnliga Titan. De kunde antagligen ladda omedelbart på Wall Sina, ta ner det och utplåna mänskligheten. Den kvinnliga Titan sparade Armins liv några gånger när hon kunde ta ut honom på några sekunder.

Så det verkar som om Titans kan döda alla människor helt men de gör det inte. Varför är det så?

4
  • Troligt relaterat: Vad är motivet bakom Titan Shifters handlingar?
  • Läs mangan så vet du.
  • När mangan utvecklas svarar manga själv på din fråga, om du verkligen vill veta svaret, läs manga. Att läsa manga kommer att vara bra då att bli bortskämd genom att läsa svaret.
  • Levi. Det är därför :)

Detta har inget svar än, och kommer förmodligen inte på ett tag. Författaren har uppgett att publikationen kommer att pågå i minst ytterligare tre år från den länkade artikelns datum (september 2014).

Nedan följer vad som har avslöjats hittills:

  1. Anledningen verkar vara att Koordinaten, som har makten att kontrollera Titans, är "förlorad". Mindless titans kan inte kontrolleras utan den.

  2. Man kan säga att Colossal Titan bara dykt upp nyligen för att ta ner väggen eftersom en Titan av den storleken och kraften aldrig har funnits tidigare.

  3. Titaner används faktiskt för att förslava / kontrollera befolkningen (eftersom kungafamiljen verkade ha haft koordinatmakten i flera generationer). De försökte aldrig använda den mot "fienden" innan Eren tog kontroll över den, vilket är konstigt. Bertolt, Reiner, Annie kunde faktiskt arbeta för kungen, eftersom kungafamiljen "förlorade" koordinaten till Erens far.

2
  • Jag redigerade antalet år från sju till tre, eftersom jag inte kan hitta någon källa som säger att publikationen kommer att pågå i sju år.
  • I det här skedet vet till och med mangaka och redaktörer förmodligen inte exakt hur lång tid det tar att avsluta berättelsen. Troligtvis kommer det att bestämmas av (1) hur lång tid det tar för författaren att utveckla alla sina önskade teman och plotlines och / eller, viktigast av allt, (2) den fortsatta popularitetsnivån. Om den förblir så populär som den är nu, kan serien pågå så länge som One Piece! Om folk börjar tröttna, kommer redaktionellt dekret att mandat avveckla saker snabbt!

Det exakta svaret har inte avslöjats, men vissa slutsatser kan dras från olika avsnitt och kapitel av anime och manga.

Förspel av flera avsnitt av Attack on Titan uppgav att:

För över hundra år sedan befann sig mänskligheten plötsligt inför ett nytt rovdjur. De var mer kraftfulla än människor. Mänskligheten pressades omedelbart till randen av utrotning. De överlevande byggde tre väggar: Maria, Rose och Sina.

Från anime och manga:

  • Den kvinnliga Titan sparade Armins liv flera gånger.
  • Väggarna byggdes med exanskelett av titaner.
  • Colossal Titan, Armored Titan, Female Titan (dvs. Bertolt Hoover, Reiner Braun, Annie Leonhart respektive) och andra Titan Shifters bodde faktiskt bland människor.
  • Ymir blev titan och skyddade sina vänner från andra titaner.
  • Rika människor och topp mässing som huvudsakligen bodde inne i Wall Sina visste mycket om titanerna, väggarna och titan inuti väggarna.
  • Titanerna som bröt igenom muren och ledde andra titaner inuti var huvudsakligen den kolossala Titan och den pansrade Titan, och deras mål var att söka efter den mystiska makten som kallas "Koordinaten".

Dessa punkter får mig att dra slutsatsen att deras huvudsakliga avsikt inte är att förstöra mänskligheten, utan att hitta den Samordna förmåga för vilken de kan förstöra mänskligheten. Förhållandet mellan Titan Shifters och människan och deras vilja att offra sina liv för sina vänner visar att deras huvudsakliga avsikt inte var att förstöra mänskligheten. Och människor är inte så svaga som de verkar vara; titaner måste göra en ansträngning för att förstöra alla människor, och de titaner med hjärnan vet det.

3
  • men de kunde lätt hitta källaren i Jager på fem år om de sökte staden. och om de ville få eren kunde de lätt ha fått honom. så de är inte så snabba på att söka i koordinaten också av någon anledning
  • Verkar som att du inte är upptagen i mangan :(
  • @Quikstryke Jag är uppdaterad med manga.
  1. Titans kan inte utplåna mänskligheten av sig själva. De kunde inte bryta igenom muren på över 100 år och behövde fortfarande hjälp från den intelligenta Titan Shifter för att bryta igenom muren alls.

  2. Jag tror att vissa Titan Shifters är på ett slags uppdrag - kanske vill de visa mänskligheten att de inte kan sitta och göra ingenting? Eller kanske har de ett ännu större mål?

  3. Jag läste någonstans (tyvärr kan jag inte komma ihåg var) att Titans stoppade sitt uppdrag att attackera eftersom de är rädda för den nya Titan Eren. Han kan vara ett problem om han får reda på sanningen bakom Titans.

4
  • Den tekniska termen för "Human Titan" är Titan Shifter btw;) Jag är inte säker på vad du menar med "sanningen bakom Titans". Pratar du om titanerna i väggen, om titanernas ursprung, om den första kungens uppdrag, ...? Om du specificerar lite mer kan jag kanske berätta var det nämndes.
  • @PeterRaeves "sanningen bakom titanerna" betyder det sanna om det normala, varför äter de mänskliga även om de inte behöver äta ... vad behöver de äta ... och mer Baserat på min kunskap vilka handlar bara om anime, jag tror att det var efter den andra attacken. På väggen steg. Där Eren hade sin första omvandling.
  • I kapitel 18 nämnde Ilse vad du nämnde och senare fanns experimenten, som förmodligen också nämner en del av sanningen om titaner. Jag verkar inte hitta var det nämns att titanerna är rädda för Eren. Afair, det stryker inte heller med framtida händelser, så inte säker på om det var en del av anledningen. Jag borde läsa igen mangan en av dessa dagar
  • 1 @ PeterRaeves är det förmodligen också en liten skillnad mellan manga och anime. Jag kommer också att titta om jag hittade något. kanske imorgon, inte idag.