Anonim

真 夜 中 の 海 で 気 持 ち 悪 い 生物 大量 発 生 し て た !!

Jag vet att Minato (den fjärde Hokage) är av Namikaze-klanen, men jag har aldrig hört talas om någon annan än honom som tillhör samma klan. Vad är Namikaze-klanens historia? Är det en del av Senju-klanen?

5
  • Jag tvivlar på att något i detta avseende har nämnts i mangan.
  • Eftersom Naruto är barnet till Minato och Kushina, gör det inte honom till hälften Uzumaki och till hälften Namikaze ?!
  • Inte varje ninja i Naruto-världen kommer från en välkänd klan. Precis som Sakura och (till en viss grad) Kakashi anmälde sig Minato troligen till akademin och blev en mycket stark ninja. Men att säga att hans familj var en normal familj kanske inte är rättvis, eftersom ingenting är känt om medlemmarna i Namikaze.
  • Kanske finns det ingen Namikaze-klan. Kanske är det bara något namn - Karin och Tsunade är garderoben som Naruto har för en familj som lever, såvida du inte vill gå in i smärtsamma detaljer om hur Uchiha och Uzumaki är relaterade. Kanske är han en del av Uzumaki-klanen - trots allt kan han använda förseglingsjutsu som ett proffs, förutom det faktum att Kushina lärde honom ett par saker. Och hans efternamn är bara inte Uzumaki - kanske gjorde hans föräldrar det för säkerhetsrasoner som de gjorde med Naruto efternamn. Vi kanske aldrig vet.
  • Vad vi vet är på något sätt Naruto, Tsunade och Karin är besläktade. Minato har länge varit död, och att veta var han kom ifrån skulle inte hjälpa, även om det skulle öppna ett nytt tankegång för honom och Naruto och Uzumaki och Senju-klanerna själva

Namikaze är inte en ättling till Senju. Jag tror att det skulle ha nämnts tidigare om det var, precis som hur det konstaterades att Uzumaki är relaterat till Senju. Tidigare referenser har tagits upp så många gånger med Kushina som har Senju DNA, och därför har Naruto det också.

När det gäller alla medlemmar känner vi bara till Minato. Ingen annan Namikaze-medlem avslöjades i mangan. Jag har inte tittat på alla fyllmedel, men det kan ha varit en annan Namikaze-person där inne.

1
  • 12 Såg alla fyllmedel. Det finns det inte.

Namikaze-klanen är välkänd för sin hastighet, sett av den mest kända Namikaze's Minato. Trots hans omfattande användning av Flying Thunder God Technique blev hans hastighet naturlig. Medlemmar i Namikaze-klanen är begåvade med hög intelligens. På grund av sin hastighet och förmåga att bemästra någon eller nästan alla ninjustu blev de en nästan oövervinnelig klan. De kunde till och med stå upp mot Uchiha och Senju i viss utsträckning. Innan Minato blev Hokage fick denna klan dock inget erkännande.

Det finns några andra medlemmar som nämns på denna sida.

3
  • 1 Om du skulle läsa webbadressen till länken du delade, skulle du inte veta att denna information inte är relaterad till huvudmangaen eller andra verk av Kishimoto relaterade till Naruto. "Fanon" beskriver några av de populära idéerna som en del av fandomen accepterar som sanna även om det inte finns något stöd för det.
  • Jag ber om ursäkt för min vårdslöshet @Arcane
  • Förutom att detta är en fan-teori / skapande har den länkade artikeln också tagits bort, vilket gör detta mindre anmärkningsvärt ...