Anonim

Denna fråga är enkelt: de enda jutsus som Hidan utför är relaterade till Jashin. Men detta specificerar inte hans chakraelement.

Vad är Hidans chakranatur?

1
  • religion ≠ chakra. Jashinism> elementärt chakra + yin-yang. Kappa

Okej här är affären! Även om hans elementära chakra-natur är ospecificerad .... eftersom han använder en andlig jutsu kan vi säga att hans chakra-natur eller mer specifikt hans jutsu-natur är "yin release" ..... (Som den av skuggbindningen av nara-klan) Uppdatering: Det är inte bara yin utan också "yang release" för att han delar sin fysiska skada också ... så det kan vara en "Yin-Yang release"

4
  • Det är ett rimligt svar, men utan relevanta källor är det bara hypotetiskt. Att stödja källor från Anime / Manga, citat från författare etc. kan hjälpa till att göra det bättre.
  • Tyvärr kunde jag inte hitta någon sådan hyllning eller citat om detta så jag använde begreppet Yin-Yang release
  • Det fick faktiskt aldrig en förklaring, men vi vet att alla icke-elementära jutsu är Yin, Yang eller Yin-Yang, även om Yin-Yang är osannolikt. Det är förmodligen snarare en kombination av flera Jutsu av Yin eller Yang, eller en komplex tillämpning av bara en av dem. Yin-Yang-tekniker handlar alla om sanningssökande bollrelaterat eller skapandet av alla saker. Hidans jutsu är uppenbarligen inte heller.
  • @Ryan Du har rätt när yin-yang släpps men ..... Eftersom Hidans jutsu länkar länkar hans fysiska kropp med offret genom hans jasinmärke. Så precis som nara-klan förbinder deras skugga med sitt offrets skugga och manipulerar dem. Vi kan säga att Hidan kan ansluta en osynlig skugga, dvs något som styrs av hans fantasi snarare än fysiskt föremål (något som yin release gör) och med den skuggan kan han dela sin fysiska skada (något som Yang release gör) så att vi kan säga att det är båda? Håller du inte med?

Även om det inte nämns i någon av mangorna, min bästa gissning är att han har en vattennatur (eller åtminstone har en vattennatur) eftersom han är en före detta ninja av Yugakure, byn gömd i kokande vatten.