Anonim

Ice-T: Coco's Booty Is Real, Haters!

I början av avsnitt 128 sa Conan att han kände till Misami, Haibaras syster. Vi har dock aldrig sett dem träffas tidigare, hur är det möjligt?

I nästa avsnitt berättade Misami för sin syster att hon misstänker att Conan är Shinichi. Jag tror inte att hon skulle tro det om hon inte kände Conan väl.

Akemi Miyano var faktiskt i ett tidigare fall, i avsnitt 13, "The Strange Person Hunt Murder Case."

Problemet är att anime inte gjorde det avsnittet enligt mangan, så de var tvungna att ändra några saker senare för att få showen att följa rätt historia.

Här är en sammanfattning från detektiv Conan World Wiki:

I mangaversionen av berättelsen är Gin och Vodka huvudmännen i fallet (snarare än Okita), och de slutar med att döda Masami Hirota / Akemi Miyano som informerar Conan om organisationens existens och att de klär sig i svart. Hennes död är motivet till Shiho Miyanos avhopp som leder till Ai Haibara framträdande senare i serien. Dessutom gör Shiho ett silhuett när Akemi kräver att hon själv och hennes syster ska vara fria från organisationen, vilket också utelämnas. För att reparera berättelsen skrevs avsnitt 128 The Black Organization: One Billion Yen Robbery Case med ett liknande slut på mangaversionen.