Anonim

Kämpar för den amerikanska arbetaren

Jag har just påminnts om detta från att läsa en annan fråga. För den första säsongen av Naruto (före Chunin-examen) har jag sett 3 öppningar.

  • Southen Cross 10: s rostade TV (dubbad - Zabuzas blodspurt från Haku och Kakashi är blindsidig av shuriken är svartvit frysram. Naruto giftscen är normal)

  • Cartoon Network (dubbad - ingen censur så vitt jag vet)

  • DVD (dubbad - ingen censur)

Jag misstänker också att 4Kids-versionen som för Naruto Poison-scenen, Naruto klagar över att ha tappat sin lunch, också kan ha en annan öppning men jag har faktiskt aldrig sett det (men jag hör det ökänt eftersom det förändras så mycket)

jag undrar varför det finns så många olika öppningar för samma avsnitt?

OBS: Naruto Poison Scene är efter att de kämpar mot 2 Water Ninja och Naruto gör den talan om att inte springa iväg efter att ha extraherat giftet med en Kunai. Kakashi säger då något liknande

Ahh Naruto, det var kul hur du tog ut giftet och allt, men om du inte behandlar blödningen snart kommer du att dö. * pausa * det är en bra idé att stoppa blödningen nu

EDIT: alla tre öppningar jag har sett förekommer i samma avsnitt, dvs. Avsnitt 2 på DVD: n har en öppning, samma avsnitt på Cartoon Network och Toasted TV har olika öppningar.

0

Generellt sett, när det gäller anime, slås OP: er varje säsong (12-13 avsnitt / veckor) eller så. Detta är också anledningen till att 2-säsongs anime-serier oftast har 2 olika OP: er, och en-säsongs anime (r) bara har 1 OP.

Eftersom Narutos första säsong har 35 avsnitt (enligt Wikipedia) är det vettigt att det finns 3 olika öppningar: den första säsongen av Naruto är en ungefär 3-säsongshow, vilket innebär att det kommer att finnas 3 olika öppningar.

Om du menade "Varför inte glömma att ha olika OP i första hand?" som din fråga är det svårt att svara. Det kan vara så att produktionsstudior kanske vill sprida lite variation i serien, så att folk inte blir uttråkade av att titta på samma öppning 10, 20 eller till och med 30 gånger.

2
  • 1 förlåt, jag gjorde det inte klart (trodde att jag gjorde det), alla 3 öppningarna visas för samma avsnitt snarare än den normala omkopplaren vi ser under en serie, se min redigera
  • I så fall kan det bara vara regionala skillnader (eller toleransen en distributör har för allt som är "stötande." En lätt jämförelse skulle vara om 4Kids förvärvade en anime. Du slår vad om att de kommer att ändra allt de kan hitta inte passar målgruppen, vilket (sannolikt kommer att bli) en helt annan demografisk målgrupp än de ursprungliga skaparna avsåg.