Anonim

INTERNATIONELL MOTIVATION Framgångshistoria | DEL 2 av 2

I Bleach finns det tillfällen då vi ser Soul Reapers (och Visoreds) stå i luften. Exempel är som när Ikkaku släpper sin Bankai under Grimmjows första attack, när Shinji först avslöjar sig som en Visored to Ichigo, eller långt tillbaka i säsong 1 när Ichigo kämpade mot Sora. Detta nämndes också av Kisuke när han tränade Ichigo där han i lektion 2 - Shattered Shaft säger att Ichigo kan komma ut om han flög ut och syftet med lektion 2 var att återställa Ichigo som en Soul Reaper.

Men när vi ser Soul Reapers slåss i Soul Society eller i Hueco Mundo ser vi inte detta. Vi ser inte Soul Reapers stå i luften för att få en höjdfördel på Ichigo och hans vänner när de gick för att rädda Rukia och hittills (fram till avsnitt 157) har jag inte sett Ichigo, Rukia eller Renji flyga.

Både Soul Society och Hueco Mundo, enligt Uryuu, är rika på Reishi. Så jag undrar, hindrar en Reishi-rik miljö att flyga?

4
  • medan de kanske inte alltid gör det här, minns jag striden mellan Ichigo och Grimmjow. Grimmjow stod i luften för att leverera sitt sista drag, och detta skapade en höjdfördel i detta fall. Ichigo, efter att ha knivhuggit honom, stod i luften och såg honom falla. Jag kanske har bortskämt det åt dig, eftersom jag inte kommer ihåg avsnittets nummer nu.
  • @NicholasAysen oroa dig inte för spoilrarna, jag frågar att jag vet att ett svar kan innehålla spoilers.
  • Använder de inte reshi som fotfäste för att stå på luften? I de senare avsnitten, den sista animerade bågen, kämpar Ikkaku och konstaterar att han bara stod trots att han var i luften. Kan helt enkelt vara att kostnaden för att stå i luft i miljöer med hög reshi är för dyr för att vara effektiv, åtminstone tills du blir väldigt kraftfull, vilket jag tror visas i mangan bara just nu. Jag måste kontrollera källorna, men jag har inte sådan tid just nu
  • Jag tror att anledningen till att de flyter utanför Soul Society eller Hueco Mundo är att de inte vill röra med de människor som inte redan är en del av deras "värld". I Soul Society vet alla redan om shinigami och liknande, men i den dödliga världen vet de flesta inte ens att shinigami finns. Så de slåss i luften så att människorna inte fastnar i korset.