Anonim

Lil Skies - Creeping (feat. Rich the Kid) [prod. av Menoh Beats]

I kapitel 230 i mangan,

Två gånger multiplicerade han sig själv tusentals gånger

Finns det en gräns för hur många gånger Twice kan kopiera sig själv?

Det korta svaret är ingen teoretisk gräns, men konstigheten är inte vansinnigt överdriven på grund av väldesignade gränser.

Detta var beskrivningen av hans egendom "Dubbel" i början av kapitel 230,

Enligt wiki-sidan: (betoning min)

Jin har en gräns för att bara skapa två kloner åt gången. Men eftersom Jin kan kopiera sig själv och hans kopior också har tillgång till Double är han det teoretiskt kapabel att producera oändliga repliker av sig själv genom att låta hans kloner duplicera sig ytterligare. Detta ger Jin arbetskraften att enkelt utföra en stor uppgift eller flera mindre samtidigt, förutsatt att hans kloner samarbetar med honom. Tomoyasu Chikazoku hävdar att Double kan replikera även döda människor.

Enligt vad jag ser finns det två begränsningar för konstigheten:

  1. Klonernas hållbarhet. Två gånger nämner att en skada motsvarande ett brutet ben kommer att lösa upp en klon, medan den andra kopian vanligtvis är svagare.

  2. Klonerna är autonoma. Han kan inte riktigt kontrollera dem, bara skapa dem och upptäcka deras dödsfall. Detta eventuellt hindrar honom från att klona några hjältar eller till och med skurkar som är mycket kraftfullare än han själv. När allt kommer omkring var han djupt traumatiserad av sina egna kloner som nästan dödade honom, och även efter den aktuella utvecklingen tvivlar jag på att han kommer att använda "Oändliga dubbel" som allt annat än en sista utväg.

Också en intressant observation, medan jag inte kunde hitta någon bekräftelse på det. Den oändliga gränsen verkar indikera att alla hans kloner (även de som skapats av klonerna) kommer att ha hållbarhet som är proportionell mot originalet. Jag trodde inledningsvis att det skulle baseras på klonen som använder förmågan, i vilket fall de sammansatta påföljderna skulle tvinga en matematisk gräns varefter klonerna är alldeles för lätta att döda.