Anonim

Hur man får ett explosivt första steg för fotbollsspelare Sled Contrast Training #shorts

Gymmästare är dedikerade till att träna sina Pokémon och är mycket bekanta med sin miljö. De borde ha en stor fördel jämfört med tränare, särskilt yngre.

Om så är fallet, varför besegrar de inte fler tränare? Borde inte bara tränare med jämförbar erfarenhet besegra dem? Ask kan besegra mycket äldre mästare som har tränat i årtionden. Är det bara att föra fram historien eller finns det en rationell förklaring?

4
  • Varför återställer Pikachu till synes sin nivå varje gång han går in i en ny region?
  • @krikara av samma anledning som Ash återställer sin ålder när han går in i en ny region
  • Det bör noteras (åtminstone med den första säsongen) Ash förlorade mot Brock och Lt. Serge men rematchade dem. han förverkade till Brock i den andra matchen när Onix var våt och det skulle inte ha varit en riktig seger (Brock gav gim bagde eftersom han var ärlig). med löjtnant Serge, förstärkte Ash Pikachus makt så det överträffade Raichus och vann. det kommer säkert att finnas andra exempel där Ash (eller en annan tränare) förlorade och sedan gick om och vann.
  • Med Safron City Gym vann Ash bara för att Hunter fick Sabrina att skratta, det var egentligen inte ett test av färdigheter i det (även om han hade rätt tillskott efter att han knäppte näven, Ghost VS Physic). med Giovani's Gym (kan komma ihåg staden) drivs av Team Rocket och Jessie och James fick i uppdrag som Gym Leaders i deras Giovanis frånvaro, så till skillnad från andra gym (så vitt jag vet) kan Gym Leader ändras med ett ögonblick så de har förmodligen miljöfördelen

De är inte lätta att slå, Ash är inte bara din genomsnittliga tränare. Han kan verka dum / har riktigt svaga pokemon ibland, men han är typ av världsklass när man tittar på några av hans största prestationer. Och många gymledare slår honom, och så småningom kommer han tillbaka för att vinna. Gymnastikmästare slår de flesta utmanare, bara att slå alla regioners gym är kvalificering nog för att ta emot Elite fyra.

Gymnastikmästare är också normalt tränare som arbetar inom gymnastikens regler, en stridande mästare tenderar att ha huvudsakligen stridande pokemon, så kommer alltid att vara en nackdel för en tränare som vandrar in med en massa psykiska / flygande pokemon. De visas aldrig som oövervinnliga eller enkla, bara en massa tuffa tränare, långt över den genomsnittliga killen som vandrar runt med en massa pokemon.

Det är en riktigt bra fråga, men hej, i anime och i spelen talar vi inte om vanliga tränare - vi talar om passionerade och starka tränare. De är den eliten som grupper som Team Rocket etc fruktar.

Men för att komma tillbaka till din fråga:

De borde ha en stor fördel jämfört med tränare, särskilt yngre.

De har en fördel - de är, som du sa, tränare som känner till sin miljö. Men det betyder inte att de är omöjliga att slå. Dessutom bör deras ålder inte spela en stor roll för att vinna eller förlora en strid. Jag tror att slåss med Pokemon är som att spela ett videospel - när du börjar med det kan du vara bra eller dålig. Ju mer du gör det, desto mer erfarenhet får du, men även en kille som spelar ett spel i 5 år kan bli slagen av en rookie, helt enkelt för att han känner hur man gör det rätt.

För att komma till en slutsats: Jag tror att gymledare är starka tränare men de tränare vi känner är på en annan nivå än gymledarna.

I Pokemon Origins antyds det starkt att gymledare äger flera pokemoner av varierande styrka.

Brock har visat sig ha många Pokémon och väljer Geodude och Onix när Red bekräftar att han inte har några märken. Detta innebär att alla gymledare har Pokémon med olika styrkor i reserv för att hålla varje utmaning rättvis.

Källa: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Brock#In_Pok.C3.A9mon_Origins

Så i princip handikappledare handikappar sig för att komma ner till tränarnivån, beroende på antalet märken tränaren har.