Anonim

ÄLSKAR han MIG? Ska han agera på den här kärleken? VÄLJ DINA KORT, FÅ DINA SVAR

Jag ska på en resa och vill läsa lite manga på flygplanet.

Så jag undrade om det finns ett sätt att lagligt ladda ner manga till en dator?

3
  • Jag redigerade din fråga för att skildra att du letar efter ett lagligt sätt att göra det. Eftersom vi inte godkänner olaglig nedladdning.
  • Vad menar du med lagligt? Att köpa dem är det enda lagliga alternativet du har. Online eller från en butik. Annars finns det massor av webbplatser som erbjuder gratis "laglig" nästan vilken typ av manga som helst som HxH.
  • @pap uttalandet "massor av webbplatser som erbjuder gratis" laglig "nästan vilken som helst" kan lika gärna säga utesluta den "juridiska" biten, eftersom vi alla vet vad luftcitat runt en term innebär. A&M har en sida om lagliga platser att läsa manga online. Flera flygbolag har också Wi-Fi nu.

Som nämnts av en av kommentatorerna måste du bara köpa digitala versioner om du vill läsa den offline på din dator lagligt.

Jag tittade på Viz Medias webbplats Hunter x Hunter och hittade platserna där de säljer mangan digitalt. Av de fyra listade källorna fann jag att Amazon och Nook säljer Hunter x Hunter till det billigaste priset på $ 4,49 per tankvolym. Amazon har en faktisk skrivbordsapplikation för både Windows och Mac, medan Nook bara har en Windows-butiksprogram, så jag tror att Amazon kan vara det bättre sättet att gå om du inte har Windows 8, 8.1 eller 10.

Du kan köpa den i iBooks Store.

2
  • vilket är billigare. ibooks eller amazon?
  • Det verkar som om iBooks endast är begränsade till Apple-enheter.