Anonim

Emperor Lelouch [Code Geass / Aladdin]

I det andra avsnittet av "Code Geass: Akito the Exiled" exiterar en man som kallar sig "Julius Kingsley" ett tåg från kungafamiljen. För att förstå detta avsnitt och inte bli bortskämd av min fråga borde du ha sett Code Geass R1 helt, början på Code Geass R2 och det första avsnittet av "Code Geass: Akito the exiled".

(Observera att "Code Geass: Akito the Exiled" äger rum året mellan Code Geass R1 och Code Geass R2)

Mannen som lämnar tåget ser ut som Lelouch, hans beteende liknar också Lelouchs (förutom att Lelouch är mindre arrogant). De fakta att Suzaku följer med honom och han bär en ögonlapp på hans vänstra öga (källan till Lelouch's Geass) fick mig att tänka om det verkligen är Lelouch eller inte. Min första tanke var att Lelouch förlorade sina minnen från tiden innan han skickades till Japan (kanske förlorade han fler minnen också) och ser sig själv som en medlem av kungafamiljen. Julius Kingsley tar också fullständig kontroll över gruppplaneringen. Eftersom Lelouch är en bra taktiker kom jag fram till att Julius Kingsley måste vara Lelouch. Har jag rätt? Om så är fallet, varför kallar han sig själv Julius Kingsley? Och vad hände i tåget när han desperat bad om vatten?

Tack på förhand.

2
  • Menar du inte? Julius? Snabb google visade också upp detta wiki-sida
  • @kei Du har helt rätt. Jag vet inte hur jag slutade med Alexander. Wiki-sidan du hittade svarar inte riktigt på min fråga. De flesta likheterna mellan Julius och Lelouch nämns där, men det finns inget tydligt svar om Lelouch är Julius eller inte.

I avsnitt 3 i OVA-serien avslöjades att Julius Kingsley är en hjärntvättad Lelouch. hjärntvätten är emellertid något instabil som när Julius ses på tåget som klirrar i ögat är detta ett tecken på att hjärntvättningen inte har fungerat helt och "Lelouch" försöker komma tillbaka. han dyker upp kort senare och visar också att hans Geass ännu inte har förseglats som det är i början av R2

4
  • Det är en bra teori. Julius att vara en klon av Lelouch gjord av ordern skulle vara meningsfullt. Även om detta skulle ge upphov till några ytterligare frågor som "Kan två kloner vara lika? Hur mycket är bestämt av genetik?". Vi kan inte ge ett tydligt svar på det, så vi bör överväga att Julius är Lelouch. Att göra två minnesändringar borde inte vara svårare än en och de ser verkligen lika ut. (De skillnader som du nämnde är troligen resultatet av aldrig-produktionen. Jag märkte flera ljusändringar)
  • @Sirac med minnesförändringarna, för det första är vi inte helt säkra på hur de gjordes (droger, teknik, etc.). Jag antar Charles Geass, för när Shirley påverkades av Geass Canceler kommer hon inte bara ihåg Lelouch som Zero (Lelouch's Geass) men hon kom också ihåg att Nunnally är Lelouchs syskon, inte Rolo. Canceler tog bara bort Lelouchs Geass då skulle hon inte ha kommit ihåg Nunnallys roll i Lelouchs liv (hans order var att glömma Lelouch)
  • (forts. nu med tanke på att när Lelouch först går in i Akasha Sword har Charles fortfarande kontroll över sin Geass vilket betyder att han inte har använt det tillräckligt för att det ska gå ut ur kontroll och enligt min mening hade Charles gjort 2 minnesändringar hans Geass skulle ha gått utom kontroll. för allt detta är spekulation, Akito of the Exiled hoppas jag svara på frågan som tagits upp av tidsgapet, viktigast av allt, hur överlevde C.C utan Free Pizza från Lelouch
  • Detta är det mest acceptabla svaret eftersom Akito den förvisade är en OVA för säsong 1. Eftersom OVA fyller gapet mellan säsong 1 och 2. Och vi ser hur kejsare Charles använde Lelouch för sina behov när han ledde EU: s Brittania-styrkor i den 1 årsklyfta mellan säsong 1 och 2.

Det anses allmänt att Julius faktiskt är Lelouch. Han ser en slående likhet med Lelouch, bär en ögonlapp för att täcka över hans Geass, och han är en mästartaktiker. Tyvärr finns ingen officiell information ännu eftersom ep 3 fortfarande är i produktion men det antas att när Suzaku förde Lelouch inför kejsaren Charles, använde Charles sin Geass för att ändra Lelouchs minnen tillfälligt så att han trodde att han var en britannisk taktiker. Vattendelen har fortfarande inte förklarats, åtminstone inte som jag känner till. Det var kanske bara en teknik som författarna använde för att visa Lelouchs nuvarande interaktion med Suzaku och hur de känner mot varandra men det är bara spekulation.

Enligt Lelouchs inlägg i Wikipedia är Julius Kingsley det Noll (Lelouch).

Akito The Exiled

Efter att Suzaku har tagit Lelouch till Charles, erbjuder han att överlämna honom på villkoret att han införs i Riddarnas riddare, till stor förskräckelse för Lelouch. Charles instämmer och använder sin Geass för att ändra Lelouchs sinne. Med detta blir Lelouch imperiets slav, Julius Kingsley, med en ögonlapp över sin Geass.

Lelouch gör några framträdanden i miniserien, först ses i Suzakus förvar som han klämmer fast i det högra ögat medan han ber sin vän om vatten, för att bara bli tyst ned. I sitt andra framträdande när han anlände till St. Petersburg, förklarar Kingsley stolt att kejsaren har ställt honom till ansvar för all operationell planering för den östra fronten för Britannias militär.

I det tredje avsnittet möter Lelouch Shin Hyuga Shaing och andra för ett möte. Där han försöker arrestera de andra i sin plan. Lelouch visar ett klipp för att skapa rädsla och förödelse i staden. Senare spelar han schack längs Hyuga, men börjar hallucinera Kingsley och tidigare minnen från Rebellion. Senare Hyuga räknar ut att han var både Zero och Lelouch och ringer till sin grupp. Suzaku, i ett försök att försvara hemligheten, dödar det mesta av truppen medan Lelouch sliter av ögonlappen. Så småningom fångas båda med Hyuga som senare förklarar att Kingsley avrättades och avslöjar att han är noll.

Detta bidrag sammanfattar episoderna i Akito The Exiled där Julius Kingsley (Zero) ses.

Lelouchs karaktärsprofil inkluderar också Julius Kingsley som en av hans alias.

Smeknamn)

Lulu, den svarta prinsen

Alias

Lelouch Lamperouge

Noll

Julius Kingsley

Titel

11: e prinsen av Britannia

99: e kejsaren av Britannia

Släktingar

Charles zi Britannia (far)

Marianne vi Britannia (mamma)

Nunnally vi Britannia (syster)

Rolo Lamperouge (adopterad bror)

Clara Lamperouge (adopterad syster)

Nationalitet

Britannian

Med det tredje avsnittet avslöjat anges det att Zero och Kingsley är samma person, och han är bara en hjärntvättad Lelouch som betjänar kejsaren av Britannia.

Enligt Julius Kingsleys inlägg i Code Geass Wikia,

En ung man med en slående likhet med Lelouch vi Britannia vars vänstra öga är täckt med ett ögonlapp av okända skäl.

I avsnitt 3 av Akito the Exiled var Julius visade sig verkligen vara en hjärntvättad Lelouch som är helt lojal mot kejsaren av Britannia. Hans ögonlapp döljer hans Geass. Det finns flera scener i hela OVA-serien som tyder på att hans tillstånd är relativt instabilt, med sin ursprungliga personlighet som kort återuppstår, vilket indikeras av Kingsley mumlar Nunnallys namnoch till och med gå så långt att kallar Julius Kingsley en annan vara alla tillsammans.

Jun Fukuyama röstar både Lelouch och Julius. När det gäller klonteorin, jag förväntar mig att det kan vara moraliskt fel att klona människor, samma som det är i den verkliga världen. Charles kunde ha förändrat Lelouchs minnen flera gånger också. När det gäller det namnlösa barnets geass, enligt wiki, gavs det troligen honom av V.V.

Julius Kingsley är egentligen Lelouch eftersom Xin Hyuga Shaing också misstänker det och Suzaku säger "Han är noll". Och det finns också en bild som Julius Kingsley verkligen är Lelouch ange länkbeskrivning här

1
  • Lord Shaing var den som sa "Han är noll"inte Suzaku

Julius är faktiskt Lelouch. I den tredje OVA har hans minnen skrivits om och hjärntvättats. Hans öga som var täckt var faktiskt infact a Geass. Medan Shinn, säger till Suzaku att hans syfte var precis som hans, hörs det att han sa Nunnally, även fragment av hans minnen började återvända med Charles omskriva sitt minne. Detta bekräftar att han faktiskt är Lelouch.

Enligt min övertygelse är detta Lelouch men hjärntvättat från hans dyrbara minne som Nunnally och mer och omskrivits som en taktiker för kungafamiljen Julius har en fantastisk likhet med lelouch och uteslutande under striden mellan Suzaku och Xin Hyuga Shaing Suzaku erkänner det och som striderna fortsätter Julius "Lelouch" blir dålig och börja komma ihåg saken och särskilt på wikipedia förklarar det att han var i akito den exil