Anonim

Alla HxH-karaktärer i Anime Battle Arena (Showcase)

Jag förstår inte riktigt varför Hisoka försökte döda alla Phantom Troupe-medlemmar efter att han var förlorad från dess ledare, Chrolo Lucifer. Den kampen, Chrollo vs Hisoka tycker jag är rimlig eftersom Hisoka alltid tänkte slå en person som är mer kraftfull än han själv,

men till slut gick han vilse och bekräftade också döden av Shalnark.

Från den allra första Phantom Troupes Arc verkar Hisoka inte ha den typen av trånga att döda alla Phantom Truppes medlemmar. Efter hans återfödelse från den striden mellan Chrollo Lucifer, har han plötsligt en uppmaning att döda alla medlemmar av Phatom Troupes, detta eskalerade bara snabbt humör från Hisoka. Hans första offer från gruppen var

Shalnark och Kortopi, i kapitel 357

Vad är hans motiv att döda alla Phantom Troupes medlemmar?

Saken är att det är ganska svårt att tolka eller förstå Hisokas motiv. Så med anledningen till Hisokas till synes plötsliga beslut att döda eller jaga alla Phantom Troupe-medlemmar, vi vet inte än så länge om det inte kommer att avslöjas i kommande kapitel. Kapitel 357 förvånade mig också eftersom hans beslut var så plötsligt.

Vad vi vet, antingen från att läsa mangan eller titta på anime, är att Hisoka är någon som går av eller är "påslagen" när man kämpar mot någon som är stark, antingen starkare än honom som Chrollo eller någon med potential som Gon. Det kan förmodligen betyda att han antingen har Agonophilia eller att han är en adrenalinknarkare. Han vill förmodligen slåss mot alla truppmedlemmar och tror att det skulle ge honom stor upphetsning eller spänning sedan dess han insåg antagligen att de kunde vara värda motståndare efter hans kamp med Chrollo. Men återigen, detta är bara en möjlighet baserad på hans handlingar. Vi kan inte vara säkra om inte Togashi uttryckligen visar detta i framtiden.

Det skulle dock vara bråttom att omedelbart dra slutsatsen att han gjorde det "bara för" utan anledning eller plan. Han är inte så och han planerar alla sina drag, som man kan se till exempel i hans slagsmål under bågen i Heavens Arena. När det gäller hans exakta planer för att motverka alla medlemmar i gruppen, har det ännu inte avslöjats.

2
  • men i kapitel 357 besegrade han enkelt några av fantomgruppmedlemmarna eftersom deras förmåga "stulits" av chrollo. Det motsägs, eftersom det jag vet Hisoka bara vill slåss mot personen när de är i gott skick för att slåss mot honom.
  • 1 @Gagantous 'Hisoka vill bara slåss mot en person när de är i gott skick för att slåss mot honom' Under Hunter Exam var detta dock inte fallet. Kommer du ihåg hur han dödade den gruppen människor i det dimmiga området? Eller när han dödade någon bara av ren blodslust när Gon svansade honom? Truppen har ingen gräl med honom men genom att döda 2 av deras medlemmar har han gjort fiender med dem alla. Detta var troligen i hopp om att slåss mot alla eller några av dem samtidigt. Men återigen är detta bara spekulationer baserat på hur mycket han längtar efter spänning från att slåss.

Det beror på att hisoka kämpade med chrollo och chrollo använde fantomgruppernas krafter för att hjälpa honom i kampen, så han kommer att döda dem alla för att ha en rättvis kamp med chrollo. för att döda användaren tar bort möjligheten från chrollos bok.

14
  • Så varför dödade han inte mari? Hon är trots allt fantomgruppsmedlem
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Eftersom att stjäla förmågor också leder till att den ursprungliga användaren inte kan använda den förmågan längre.
  • @Gagantous Eftersom hon botade honom efter att ha besegrats från chrollo.
  • @ W.Are Chrollo tog Shalnark och Korotopis Hatsu för att besegra Hisoka, Hunter × Hunter - Volym 34, kapitel 351 Chrollo frågar om de vill ha sina förmågor tillbaka, Hunter × Hunter - Volym 34, kapitel 357 De tillåter Chrollo att behålla dem och dö till hisoka försvarslös.
  • @ W. Dödar ägaren till en förmåga Raderar förmågan från Chrollos-boken Hunter × Hunter - Volym 34, kapitel 352

antagligen insåg hisoka att ligga i väntan fick honom att bli rostig. Bevis är att när han kämpade med chrollo, visade den senare sina offensiva strategier, medan den förstnämnda observerade förvånad. Efter hans återfödelse anser hisoka att han kan ha orsakat sin egen förlust och svär att bli en helt ny person.

Enligt min mening är det för att när Hisoka kämpade med Chrollo var han faktiskt 1 (Hisoka) mot 4 (Chrollo, Machi, Shalnark, Kortopi). Och det är uppenbarligen orättvist matchning. Jag tyckte att den här videon var väldigt hjälpsam för att förklara hisoka anledning att döda varje grupp.

Del 1: https://www.youtube.com/watch?v=-Km6l5gRXuY

Del2: https://www.youtube.com/watch?v=E2vsYFYMD1g

6
  • 2 detta svarar inte på frågan till Hisokas motiv. om svaret finns i någon av youtube-länkarna som du har länkat till är det bäst att du sammanfattar relevant information från då om videoklippen skulle tas bort
  • varför deltog machi i den matchen? chrollo stjäl inte machis förmåga
  • @Gagantous de här bilderna kan hjälpa dig att förklara din fråga. i.imgur.com/dhu7ZZ6.png Höger bildkälla: kapitel 355
  • Jag tror att det är shalnarkförmåga, inte machi
  • 1 @Gagantous, ja han kanske har två antenner, men Hisoka håller en annan typ av antenn. Och troligen som Machi-antenn. vignette.wikia.nocookie.net/hunterxhunter/images/3/33/…