Anonim

Seiken Densetsu 3 Sin Of Mana 2 0 Xian Bhe

I Naruto, när det medicinska teamet börjar läka sår, använder de sitt chakra. Läker och återställer detta bara chakra, eller hjälper det också att regenerera huden som skurits av kunais?

Medicinsk ninjutsu kan användas för att läka sår, som de som kunai orsakar. Den används för ett antal ändamål, inklusive:

  • Healing: Healing Chakra Transmission, Healing Resuscitation Regeneration Technique
  • Behandling av inre och yttre skador: Mystisk palmteknik
  • Behandling av gifter: Delikat sjukdomsextraktionsteknik
  • Utför obduktion eller operation: Chakra Scalpel
  • Läka sig själv: Skapande återfödelse, styrka av hundra teknik
  • Offensivt på flera sätt: Body Pathway Derangement, Poison Mist Needle Shot.

Hur fungerar den helande jutsu?

Det fungerar genom att kanalisera healarens chakra in i patientens kropp, för att hjälpa regenerering av hud, celler, chakraflöde etc. Medicin-nin kan också använda medicinsk ninjutsu i sig själv. Denna typ av teknik kräver stor chakrakontroll, eftersom överdriven infusion av chakra kan orsaka oönskade problem. Läkande jutsu har ett brett spektrum av användningsområden, som har läkning av skador, giftläkning eller till och med stötande användningar.

Hjälper det också att regenerera huden som skurits av kunais?

Ja, det finns några exempel:

  • Mystical Palm Technique hjälper till att regenerera skador, både inre och yttre. Denna teknik kräver stor chakrakontroll, för överskott av infunderat chakra kan driva patienten till ett komatöst tillstånd. Av samma anledning kan denna teknik också användas som en stötande teknik (som framgår av kapitel 103, sidorna 9-10, när Kabuto använde den mot Kiba). Användningen av denna teknik har blivit (bland andra) i kapitel 296, sidorna 12-13, när Kabuto (som kan använda denna teknik effektivt på avstånd) läkt Sakuras sår (orsakade av Naruto i fyrsidig form). I kapitel 297 läker Sakura också Narutos hud efter att den skadats av Kyuubi-manteln.
  • Tsunades Mitotic Regeneration kan också regenerera fysiska skador, vilket kostar att minska hennes livslängd. Vi har sett henne läka sig själv efter att hon överträddes av Orochimaru med hjälp av Kusanagi-svärdet i kapitel 169. Efter att ha fått de sår som annars skulle ha varit dödliga, regenererade hon sig helt och eliminerade varje skär i hennes kropp.
  • Det finns också tekniker som kan återuppliva och läka de skadade kroppsdelarna i processen. Detta var den teknik som användes vid återupplivande och läkning av Neji (kapitel 235, sidan 9), efter hans kamp med Kidomaru. I denna kamp överträffades Neji av en pil (med stor diameter) som ledde till hans kollaps. Med regelbundna läkningstekniker, som Mystical Palm Technique, skulle läkning av sådana sår ha varit omöjlig.