Anonim

Min hund har ett anfall, VARNING GRAFIK & kan vara störande för vissa

Efter det fjärde stora ninakriget förlorade både Naruto och Sasuke en arm och Might Guy tappade benen (efter att ha vaknat 8 portar). Tsunade och teamet byggde sedan armar för Sasuke / Naruto med Hashirama-celler.

Varför huggade de inte Guy ben och lade också Hashirama ben? Beror det på att Hashirama-celler inte är kompatibla?

5
  • Samma anledning till att hashiramacellerna inte blir träd när Naruto använder kurama chakra (plot hål)
  • Jag tror inte att hans problem är i benen, utan snarare i ryggraden ... Att byta ut dem skulle inte fungera. Och jag tror att det kan vara lite svårare att skapa en ryggmärgsersättning.
  • @ Ch.SivaRamKishore Zetsu blev träd när de dog på grund av Narutos rikliga yangsenergi från Kuramas Yanghalva. Naruto löste inte bara problemet efter kriget, men han lever också fortfarande och kan kontrollera chakrat och förhindrar att det förvandlas till ett träd. Det skulle också vara anledningen till att Danzo inte förvandlades till ett träd, och sedan gjorde han det, för att han var så svag att han inte kunde kontrollera sitt chakra och så tappade kontrollen över armen.
  • Hashirama, anledning för alla hyllor ;-)
  • Som jag förstår var det bara det ena benet som blev trasslat och han tappade inte heller heller.

Så varför skapar Tsunade fortfarande inte ett ben för Might Guy?
Om vi ​​vill skapa ett ben för Might Guy betyder det att hans kropp måste vara tillräckligt stark för att hantera Hashirama-cellerna. Implementerade Hashirama-cellerna har sin egen risk. För närvarande är Might Guy kropp inte kompatibel med Hashirama Cells eftersom hans kropp för närvarande inte är stark som tidigare. Om vi ​​tvingar Might Guy att implementera Hashirama-cellerna blir konsekvenserna samma som Danzo.

Precis som @ TheTrue7thHokage sa, kanske Guy's kropp förstördes, till och med nästan dö efter striden med Madara, osannolikt Sasuke och Naruto. (Endast deras händer borta inte hela kroppen.)

Kommer du ihåg Danzo den här personen? Hans kropp har också implementerat Hashirama-cellerna, men i kampen mellan Danzo och Sasuke måste han skära av sin egen arm för att inte låta cellerna sluka Danzo. I detta tillstånd är Danzo redan redan försvagad.

Som du kan se det röda rektangelmärket jag har satt är detta förklaringen till att Might Guy hittills inte har benen tillbaka. De skrämmer detta fall kommer att hända på Might Guy.

Ok, nu ska vi prata om Naruto. Varför hanterar han Hashirama-cellerna?
I detta tillstånd är Naruto redan en mycket stark person, han fick sin Kuramas kraft, har Six Path Power och vet också hur man använder Sage-läge. Uppenbarligen är han starkare än någon annan i den världen. Så naturligtvis kan hans kropp bibehålla cellerna.

Tsunade kunde inte fixa Guys ben eftersom hans kropp och hans nerver förstördes från att slåss med Madara. Guy's kropp var verkligen skadad och mycket värre än Sasuke och Narutos skada.

Det finns en viss punkt om det nås, då går det inte tillbaka, plus Uzumaki-klanen har speciella läkningskrafter, till exempel Karin.

Men Sasuke å andra sidan, ville inte ha hans kropp läkt, för det skulle kännas som om hans synder förlades utan konsekvenser, särskilt efter att han gjorde en hel del dåliga saker mot Hidden Leaf Village.

2
  • i princip kunde de inte göra det för att killen förstörde hans ben, men Narutos och Sasukes händer var avskurna; inte slet av.
  • 2 Det skulle vara mindre vettigt, för att ha Guy amputerad och sedan ersättas med nya skulle hoppa över skadan helt genom att ta bort den helt. Problemet måste snarare vara något förutom skada, som att inte kunna acceptera en Hashirama-transplantation.