Anonim

Time Lapse - Bonanza Get's a New Panel

Jag lyssnade på något omslag av Cruel's Angel Thesis när jag snubblade på den här bilden:

Eftersom alla andra bilder som används i videon kommer från NGE / EoE, är jag benägen att tro att den kommer från ett avsnitt av Evangelion.

Men jag känner inte igen scenen och känner inte till någon karaktär med ett sådant ... ärr eller dess användning.

Kommer någon ihåg var det visas? Vad är det och vad är syftet med det?

1
  • Det lades till när de redigerade serien första gången. Adam hölls i ett kort fall i originalserien, men i den lite förändrade versionen har Gendo Adam implanterat i sin hand av någon anledning.

Det är Gendo Ikaris hand med den första ängeln Adam implanterad på den. Från den länkade artikeln:

Adam är ett avgörande element i Gendos eget scenario för Third Impact, där han avser att använda den "förbjudna fusionen av Adam och Lilith" som ett sätt att uppnå återförening med Yui. Vid en oupptäckt tidpunkt har Gendo låtit Adam smälta i sin högra handflata, och i ögonblicken före tredje inverkan sätter han in handen i Rei. Men snarare än att utföra sina önskningar, sänker Rei och absorberar Gendos arm smälter med Adam, men avvisar Gendo. Den "förbjudna fusionen" är komplett när Rei återvänder till Lilith.

Skärmdumpen är från avsnitt 24.

3
  • Kan du utarbeta lite om användningen Gendo hade för att implantera Adam i hans hand? (Jag antar att det är relaterat till EoE, men jag kommer inte ihåg att använda det när som helst)
  • Gendo gör något omnämnbart för Rei via den handen som håller den embryonala formen av Adam, låt oss bara lämna det där.
  • Det var dess användning. Tack så mycket!