Anonim

Bengali Hindu Wedding Highlight | New York | USA

Halvvägs genom avsnitt 3 kommer Sachi till Kiritos rum på natten och håller sin kudde. Med tanke på att vi precis såg Kirito trösta Sachi under bron är det naturligt att anta att hon är där för platonisk komfort.

Det är dock också naturligt att anta att hon är där för icke-platonisk komfort.

Kan vi anta mer än vad vi ser hända? Som senare avslöjas i anime finns vuxna teman och funktioner närvarande i spelet, så att spelarna kan få det på om de vill.

Fokus för detta avsnitt verkar definitivt vara på Sachi, och vi kan anta att senare händelser har en betydande inverkan på Kirito. SAO Abridged hänvisar ständigt till händelserna i detta avsnitt under resten av första säsongen. I både SAO och SAO Abridged är centrum för detta Sachi, inte hela Black Cats-guilden.

Med tanke på dessa detaljer, kan vi anta att Kirito och Sachi fick det den kvällen?

Varför kommer Sachi till Kiritos säng? För att hon söker tröst. Hon uttryckte sin rädsla tidigt i det här avsnittet och hon söker förmodligen bara vänligt företag i stället för sex eftersom hon har problem med att somna. Efter att ha sett Kiritos sanna nivå under det kände hon sig dock mer lugn. Innebär detta mer än vad vi ser? Nej, det gör det inte. Jag såg det här avsnittet igen bara för att se till och nej, inget annat hände den kvällen. Medan hon verkar ha känslor för Kirito uppvisar Kirito bara 'platonisk' kärlek för dem, vilket visas i samma avsnitt när han lovade sig själv att han skulle skydda sina vänner. Tanken du påpekade att "teman och funktioner för vuxna finns i spelet" är precis anledningen till att jag tror att inget hände. Anime hade inga problem att visa hans och Asunas sängplats, så varför skulle de utelämna hans och Sachis om det verkligen hände? Om inte naturligtvis inget sex verkligen hände den kvällen.