Anonim

Ammande män

För åtminstone sju år sedan visades jag en anime som kretsade kring förutsättningen att det på grund av medicinska framsteg och låg födelsetal var många gamla människor och som sådan fanns det en enorm efterfrågan på vårdsjuksköterskor. En av huvudpersonerna var en sådan sjuksköterska, men det fanns också en annan kille som huvudperson.

Hur som helst, ett företag utvecklar några högteknologiska ammande sängar som tar hand om kroppsfunktionsbehov och ger rörlighet men prototypbädden (och det är AI) börjar samverka med olika elektronik i rummet och blir så småningom mobil och börjar konsumera andra maskiner och enheter och detta säng (tillsammans med den gamla killen som fortfarande är inne) börjar terrorisera centrum. Så småningom förs militären in och sängen stoppas på något sätt.

Jag är förvånad över att jag inte kunde hitta det själv, men kanske är jag otur. Några idéer? Det är antingen en film eller en OVA skulle jag tro.

Låter som om du letar efter Roujin Z:

Roujin Z ligger i början av 2000-talet i Japan. En grupp forskare och sjukhusadministratörer, under ledning av ministeriet för allmän välfärd, har utvecklat Z-001: en datoriserad sjukhussäng med robotfunktioner. Z-001 tar hand om patienten: den kan skaffa mat och medicin, ta bort utsöndringsavfall, bada och träna patienten inom ramen. Sängen drivs av sin egen inbyggda kärnkraftsreaktor - och i händelse av en atomsmältning skulle sängen (inklusive patienten som ligger inom) automatiskt tätas i betong. Den första patienten som "frivilligt" testade sängen är en döende änkling vid namn Kiyuro Takazawa. Han är en funktionshindrad som vårdas av en ung vårdstudent som heter Haruko.De elektroniska elementen inom Z-001 lyckas på något sätt transkribera Takazawas tankar genom Harukos kontordator, och han använder kommunikationen för att gråta efter hjälp.

http://www.youtube.com/watch?v=ZH4K3OkRqL8