Anonim

Chris Brown - Grass Ain't Greener (Official Music Video)

Innan sista striden med Sasuke hade Naruto hälften av Kurama (Yin). De två vännerna var lika kraftfulla.

Efter striden fick Naruto den andra hälften (Yang), som ges i manga.

Betyder detta att Narutos krafter fördubblats, vilket gör honom starkare än Sasuke?

0

Inte nödvändigtvis. Vi kan säga att detta ökar Narutos makt drastiskt jämfört med Sasuke, men det finns några saker att tänka på:

Den andra halvan av Kurama ökar bara chakra

Det viktiga här är att genom att få den andra hälften av Kurama blir Kurama inte nödvändigtvis ett starkare tailed odjur, han får bara mer chakra. Detta är naturligtvis väldigt drastiskt, men det tillåter inte Naruto att slåss bättre med Kurama. Han kan fortfarande använda samma förmågor och införa samma mängd chakra i dem, han har bara mer uthållighet nu.

Naruto har redan massiva mängder chakra

Naruto är en Uzumaki, som är en klan känd för sina stora chakra reserver. Utöver det hade Naruto redan den första halvan av Kurama vilket ger honom en överväldigande stor mängd chakra direkt utanför fladdermusen. Tillägget av andra halvan av Kurama kommer att öka mycket, men inte i jämförelse längre. Det är som att försöka göra en redan blå eld ännu varmare. Det kanske du kan, men som jämförelse är skillnaden liten eftersom det redan var så varmt till att börja med.

Naruto samlar också sin kraft från andra källor än Kurama

Detta är ganska enkelt. Narutos makt kom aldrig helt från Kurama till att börja med. Medan vi kan säga att en hel del gör det hade han fortfarande och har olika andra förmågor som gör honom till en extremt stark shinobi.

Naruto och Sasuke var inte "lika" vid sin sista kamp

I själva verket hindrades Naruto av två saker. Den första var att han hade kämpat i detta krig mycket längre än Sasuke, och var mycket mer trött. Den andra saken är att Naruto var ovillig att slåss till fullo (särskilt i början) av rädsla för att döda Sasuke, medan Sasuke inte höll tillbaka. Så även om den andra halvan av Kurama gjorde Naruto dubbelt så stark som tidigare, skulle det inte göra honom exakt dubbelt så stark som Sasuke eftersom de aldrig var på samma mark till att börja med.

Var är deras kraftnivåer nu?

Det enkla svaret på detta är att vi inte vet och inte kan. Vi kan bara spekulera. Som vi ser i Scarlet Spring, vet vi att Narutos stridsinstinkter har mattats medan Sasukes bara kunde ha skärpt. Det betyder att de två troligen har planat ut