Anonim

Hur man stoppar \ "Media \" från inspirerande mördare - Colion Noir

Består franchisen av "Bagi, Monster of Mighty Nature" bara av den här filmen eller finns det något mer till det? Några uppföljare, serier, manga, visuella romaner, "andliga uppföljare" (helt annorlunda film men tar stark inspiration i den) eller andra tillbehör relaterade till Bagi?

Från 1975-1976 skrev Osamu Tezuka också en manga med titeln Daichi no Kaoyaku Bagi ( ), vilket troligen skulle översättas som "Bagi, den mäktiga jordens chef", med "chef" i betydelsen "ledare av ett gäng ". Se också mangas artikel på japanska Wikipedia (det finns inga skrifter på den på engelska som jag kan hitta).

Det verkar som om denna manga var ofullständig när Tezuka slutade skriva den. Du hittar den volym Tezuka gjorde på Amazon Japan. Det ser inte ut som någon har översatt denna manga någonsin.

Jag har inte läst den här mangan eller tittat på filmen, men japansk Wikipedia verkar föreslå att innehållet i mangan och filmen mestadels inte är relaterade - Bagi i manga är en jaguar, medan Bagi i filmen är en berglejonvänd -mänskligt (tror jag?).

Från vad jag kan hitta är det bara filmen och har inga andra serier som uppföljare / prequel / etc.