Anonim

Är skräppost Kamehameha FAKTISK användbart? Ja. | Dragon Ball FighterZ Open Beta

Det anges att The World har ett effektivt räckvidd på 10 meter. Det är ett nära håll, och vi vet att om någon av Joestar-gruppen gick in i detta räckvidd på 10 meter, skulle de automatiskt dödas av The World med tidsstoppets kraft. Det är därför Dio inte dödar gruppen omedelbart när de når sin kista, och det är också därför Dio måste jaga dem. Även med världens tidsstoppförmåga var gruppen inte inom räckhåll. Kakyoin var dock nära kanten av ett 20 meter Emerald Splash, men ändå dödades han. Hur hände det här?

Stativet har en räckvidd på "ungefär" tio meter, vilket innebär att Kakyoin kunde ha varit precis inom Stands Range (tyvärr för honom).

Dio vet förmodligen med ögat exakt hur långt borta hans fiender är från honom och huruvida han skulle kunna fånga dem i världen eller inte, så han går fram tills Kakyoin är precis inom räckhåll och använder sedan världen - annars skulle han slösa bort en perfekt bra användning.

Jag tror också att Emerald Splash var 20 meter i diameter, inte 20 meter rakt framåt, vilket gör det mer troligt att Dio skulle ha varit perfekt inom räckhåll.

1
  • Kakyoin säger 20 meters radie, så jag är inte säker, men approximationen vore vettig ...