Anonim

Attack on Titan AMV - We Are Free! - Shingeki n

Så användaren av den pansrade Titan kan överföra sin samvete till sin kropp innan han attackeras, sedan förvandlas till en Titan och sedan läka sin kropp. Hur kan han dödas då?

Manga spoilers som eventuellt inte täcks inom den tredje säsongen nedan.

Det finns tre sätt.

1.) Låt honom förlora sin vilja att leva

I Kapitel 102 - 103,

när Eren infiltrerade Marley, pratade han med Reiner. Under detta transformerade Eren och Reiner försökte skydda Falco men skadades också. Hans skador läkte emellertid inte. Falco påpekade att, för att citera, 'om han har makten som en titan, bör eventuella skador automatiskt läka sig själva ..Så länge han har en stark vilja att leva...'

Under deras samtal,

Reiner visade ånger för allt han gjort mot Eren. När du läser dessa kapitel kan du säga att Reiner förlorade sin vilja att leva efter Eren, vilket ledde till att hans skador inte läker.

Därför är ett sätt att döda den pansrade Titan att göra honom

förlorade sin vilja att leva så att eventuella skador inte kan läka.

2.) Vänta tills Ymirs förbannelse träder i kraft

På grund av Ymirs förbannelse håller Titan-användarnas livslängd bara i 13 år, så ett annat möjligt sätt är att vänta tills Titan levde det är 13 år, då dör han. Kraften kommer sedan att överföras till ett slumpmässigt ämne av Ymir född efter hans död.

3.) Låt en Titan äta honom

Med en Titan-injektion kan en person förvandlas till en Titan. Då den pansrade titanen fortfarande är i mänsklig form, om de på något sätt kan underkasta honom i mänsklig form, kan Titan äta honom och makten kommer att överföras.

Det var så kraften togs med våld från

Frieda, Marcel och Bertolt.