Anonim

Varför anime inte vinner på Oscar och inga fler nomineringar! Här är varför. ENGELSK

Jag har funderat på att få ett Crunchyroll-medlemskap främst för manga snarare än anime.När Crunchyroll tittar på deras hemsida behöver han inte organisera och analysera sina mangabibliotek på annat sätt än alfabetiskt. De har inte ett sätt att söka efter genre eller något liknande.

Är mobilappen för Android bättre? Har den sortering?

3
  • Innan någon har en impuls att stänga detta förklarar detta relevanta Meta-svar varför detta borde definitivt vara på ämnet. Åtminstone delar av denna fråga, hur som helst.
  • Jag kommer att redigera de delar som skulle göra framtida svar på detta mer baserat i åsikt snarare än faktiskt.
  • @Makoto Okej, tack. Jag skulle ursprungligen ställa en annan fråga och ändrade mig halvvägs. Jag gjorde inte ett tillräckligt bra jobb med att redigera det innan jag publicerade det.

Med Crunchyroll Manga-appen har du möjlighet att sortera ...

... och sortera efter en specifik genre du letar efter.

Kickern här är att genrerna du kanske tänker på kanske inte vara samma som Crunchyroll stöder.

4
  • Är alla titlar gratis om du har ett medlemskap (i Nordamerika, eftersom jag ser att du kommer från staterna)? Det verkar som i Storbritannien (eller åtminstone Europa) att du måste betala för serier individuellt utöver att ha ett premiummedlemskap. (@ peionrayz svar)
  • Jag kan inte realistiskt svara på det åt dig; du skulle kunna tjäna bättre att ställa den specifika frågan till Crunchyrolls supportteam. Jag kan svara på din fråga i den mån appen fungerar och vad den kan göra.
  • Okej tack. Jag hade antagit att du hade ett medlemskap, ber om ursäkt.
  • Jag gör det, men det här är den fina linjen vi går här. Vi kan inte säga så mycket om supporten av produkten, och med tanke på att jag bor i en annan del av världen än du, skulle jag vara dåligt utrustad för att prata om dessa funktioner. Din bästa satsning och bästa skott för att få en inblick i detta skulle vara att verkligen kontakta Crunchyroll.

På Android-mobilappen verkar det finnas två huvudfilter presenterade och nyaste, förutom att du kan söka efter manga i deras mangabutik. Detta gjorde det möjligt för mig att hitta vad som ser ut som alla Attack på Titan manga. Det ser ut som om det också har det mesta av Fairy Tail manga. (Jag vill inte kontrollera alla 50+ böcker) Det har dock inte en bit, Naruto eller blekmedel i sin butik.

Även om jag har Crunchyroll prime måste alla manga köpas. Majoriteten av Attack on Titan säljs för $ 10,99, vilket inte heller är lokaliserat till GBP på min app.

1
  • Vet du om det faktum att du måste köpa manga var för sig är något som är begränsat till Storbritannien / Europa, eller inkluderar även Nordamerika? Jag är i Kanada.