Anonim

Låt oss spela Pokémon Sacred Gold Extreme Wedlocke: Part 30 - Road-Brocked

Jag ser många fans som den här, en tränare som utmanar rött. Han har alltid en Typhlosion men jag har aldrig sett den andra av hans pokemon i någon fankonst. Det verkar som om denna plats är Mt. Silver.

  • Vem är den här tränaren?
  • Vad är hans pokemon?
  • Varifrån kommer han? Spel, anime, manga?

2
  • Han ser ut som huvudpersonen (manlig) från Pokemon Gold / Silver Crystal.
  • ja den delen verkar uppenbar

Denna karaktär heter Gold. Som Madara nämnde är han huvudpersonen i guld / silver / kristall. Han är troligen från Pokémon äventyr manga (som jag läste).

Den som möter honom är troligen också röd från mangan. Jag kommer bara ihåg att han inte hade en Lapras, men jag vet att vid manganbågen i Deoxys använde han alla 3 Kanto-förrätter någon gång.

I mangan skulle Golds team vara Sudowoodo, Ambipom, Sunflora, Politoad, Togetic och Typhlosion (från Volym 43). Han har en Pichu som heter Pibu, men den finns mer eller mindre för söt överklagande.

Den här scenen dras sannolikt för att skildra deras utbildning vid Mt. Silver, eller i spelet där rött är som den "slutliga chefen" för HG / SS.

2
  • @Esq om det finns något du behöver klargöra så låt mig veta :)
  • Historiskt sett verkar det stämma överens, men Rött skulle verkligen inte ha dessa pokémon vid den tiden, men jag antar att det är det som gör det till fanart?

Det skulle vara huvudpersonen i guld / silver / kristall. I Generation II hade han inget officiellt namn (och så kallades inofficiellt som Guld), men fick ett namn i Generation IV remakes till Gold / Silver och fick namnet Ethan.

2
  • men länken nämner inte typhlosion, men det verkar silver har en
  • 2 @Esq: Det är en konst av en scen från spelen när karaktären kämpar mot rött i slutet av spelet. Typhlosion är en vanlig startval i GSC, liksom HGSS. Konsten du länkade ovan är inte kanon.

Han kan också vara Jimmy från "Pokémon och The Legend of Thunder!" Det var ett avsnitt / film i tre delar i Pokémon-kroniksserien. Jimmy hade en tyflosion, han visade sig också ha en borrborr. Han kom från newbark town i Johto-regionen och valde en Cyndaquil som sin partner.

2
  • 1 Välkommen till stackbyte! Om det finns några försöker du lägga in några källor och länkar i svaret när du skickar ett svar.
  • Du kan förbättra det här svaret genom att lägga till en bild av karaktären så att vi själva kan se hur nära likheten är.

Han är huvudpersonen i Generation II Pokemon Gold / Silver och den manliga karaktären i Pokemon Crystal och deras remakes i Generation IV HeartGold & SoulSilver, Ethan. Det är också känt som guld i generation II.

Han är också huvudpersonen i The Legend of Thunder !, känd som Jimmy. Både Jimmy och Ethan kommer från New Bark Town i Johto.

Bilden är mer som Ethan från spelet, för han kämpar med rött där spelaren kan slåss mot honom på toppen av Mt. Silver efter att ha slagit Elite Four och Champion och har också alla 16 märken från Johto och Kanto.