Anonim

Muay Thai vs Brasiliansk Jiu-Jitsu | Verkliga kontaktträffar (Sparring)

Är inte Kage Bunshin No Jutsu eller Kuchiyose ingen jutsu av ninjutsu-typ?

Var snäll och ange varför Kabuto berättade för Orochimaru att Naruto inte är välsignad med en teknik och att han litar på de nio svansarna? Han sa att under Jiraiya / Tsunade slåss med Orochimaru på jakt efter Tsunade-båge. Jag hoppas att Rasengan är en ninjutsu.

1
  • Kan du ange ett kapitel eller avsnitt för den konversationen mellan Kabuto och Orochimaru? Tack :)

Först och främst betyder jutsu ( ) "teknik", "skicklighet", "metod", "trick" eller "stava".

En ninjutsu ( , lit. "ninja-tekniker") är en av de tre typerna av jutsu som finns i Naruto. Detta svar definierar det som

en term som hänvisar till nästan vilken teknik som helst som tillåter användaren att göra något som de annars inte skulle kunna göra, inklusive användning av vapen.

När det gäller "ingen jutsu" ( ): "nej" ( ) är en japansk partikel som i det här fallet indikerar besittning och jutsu förklaras ovan. Det betyder att uttrycket "... ingen Jutsu" betyder "Teknik för ..." eller "... Teknik".
På det sättet översätts Kage Bunshin no Jutsu ( ) till Shadow Clone Technique och Kuchiyose no Jutsu ( ) översätts till Summoning Technique.
Och ja, dessa två är Ninjutsu.

  • "Jutsu" betyder skicklighet eller trollformel
  • "NinJutsu" betyder ninjateknik
  • "Ingen Jutsu" betyder teknik för

så sätt ihop det: Kage Bunshin no Jutsu betyder teknik för skuggklon, vilket är en ninja-teknik

http://en.wikipedia.org/wiki/Jutsu

Den första delen av din fråga har besvarats av ton yeung.

När det gäller varför Kabuto sa "Naruto är inte välsignad med en teknik och han litar på de nio svansarna", beror det på att fram till dess hade Naruto inte visat några riktiga tecken på briljans.

Han var alltid upp till dumma handlingar med några gnistor av glans som såg mer ut som flussar än avsiktliga handlingar. Till och med under chuninproven hade naruto en "lucky fart" som hjälpte honom att påverka striden till hans fördel.

Naruto kallas till och med som Konohas mest oförutsägbara knoghuvudninja.

Och eftersom de flesta av Narutos ansträngningar har varit massanvändning av chakra (som jag menar, inte effektiv användning av chakra) måste Kabuto ha sagt att han litar på de nio svansarna för att ge honom chakran.