Anonim

Song - Code Geass Message of Regret with English Sub - リ グ レ ッ ト メ ッ セ ー ジ - Kagamine Rin

Från vad jag minns: Lelouch och Nunnally gavs som gisslan till Japan. Britannia invaderar Japan. Lelouch och Nunnally lever på något sätt.

Varför exakt lever de och tillkännages inte döda?

Jag trodde att hela poängen med att ta eller ge gisslan är att säkerställa ett visst avtal. När Britannia invaderade Japan verkar det som om någon överenskommelse Britannia och Japan hade brutits, varför gjorde inte Genbu eller någon som utför Lelouch och Nunnally? Är det att någon försökte men misslyckades med att göra det?

Alternativt, om de relevanta legitima eller de facto myndigheterna i Japan av någon anledning inte ville avrätta Lelouch och Nunnally (synd, moral, försök att använda dem som dubbelagenter eller vad som helst), varför bestämde sig inte Lelouch eller någon för att ha hans och Nunnallys (falska) dödsfall som gjorts kända snarare än att göra Clovis, Euphemia, Cornelia, et al bara antagande eller misstänker deras död?

Kunde komma ihåg serien fel, men det verkar som om de gissade Lelouch och Nunnally var döda snarare än, säg, fick reda på från japanska nyheter. Om jag var en av dem skulle jag tycka att det var misstänkt att de japanska myndigheterna inte verkställde eller meddelade att de avrättade dem.

Lelouch och Nunnally skickades till Japan som gisslan var i sig ett annat knep. I säsong 2 när Charles förklarar allt för Lelouch när de är fångade i svärdet i Akasha avslöjade han att han skickade dem bort för att skydda dem för V.V som redan hade mördat Marianne.

Också i början av serien ser vi C.C titta på en ung Lelouch och Suzaku förmodligen före kriget, så med tanke på sambandet som Marianne hade med C.C under serien är det möjligt att C.C (innan han fångades) skickades av Marianne för att se upp för sina barn.

Före krigets början hade Britannia inte helt utvecklat sina riddarmar som var en av de viktigaste delarna av teknik som gav Britannia en fördel

Men när Britannia äntligen utvecklade sin flotta av Knightmare Frames och bestämde sig för att invadera Japan för att ta kontroll över Sakuradite-gruvorna, följaktligen förkastade Lelouchs användning som ett diplomatiskt verktyg.

Källa: Lelouch vi Britannia - Character Outline (2nd Paragraph)

Detta innebär att det inte är meriterande att verkställa dem. kom också ihåg att Lelouch hade förverkat sitt anspråk på tronen och innan han gjorde detta pratade bakgrundssnabbet från noblarna om att de hade tur om Nunnally kunde gifta sig för politisk vinning i hennes tillstånd. deras värde som gisslan var redan mycket lägre och Japans viktigaste förhandlingschip var deras Sakuradite, som nu med sina riddarmar kunde Britannia ta med våld och hindra de andra supermakterna från att få det.

Jag skulle också tro att Suzaku och Todoh skulle ha gjort något för att rädda dem om någon fick idén att straffa Britannia genom att avrätta dem (och jag misstänker i början av serien om vi ser Lelouch lovar att förstöra Britannia var det Todoh som vi ser på elden).

När det gäller att göra Lelouch och Nunnallys död kända för att vara falska skulle detta förmodligen bara förolämpa Britannia. det första som skulle göras om detta hände var att fördöma Japans påståenden och eftersom de flesta brittaner ser ned på utlänningar är chansen att Charles skulle hävda att Lelouch och Nunnally var bedragare med andra förmodligen att uttrycka sin avsky för att japanerna har modet att använda utländska allmänare att posera som medlemmar i den kejserliga familjen.

Låt oss inte glömma att tronarvingarna kämpade mot varandra, medan det finns några som skulle vilja skydda Lelouch och Nunnally finns det andra som skulle använda kriget som ett skydd för att döda dem permanent och ta bort dem från arvslinjen. vädret som japanerna visste är eller inte spelar ingen roll eftersom Lelouch skulle vara emot det eftersom det skulle sätta Nunnally i större fara.