Anonim

Vad händer om Piccolo överlevde Saiyan-sagan?

I de aktuella avsnitten av Dragon Ball verkar Super Supreme Kai känna Beerus väl för att de är anslutna och delar samma livskraft, så om den ena dör, gör den andra också. Men i de tidiga avsnitten av Dragon Ball Super Supreme Kai verkar veta lite eller ingenting om Beerus, och den äldre Kai måste förklara vem han är. Är detta en plothole eller missförstår jag situationen i det här avsnittet?

https://www.youtube.com/watch?v=oRWC1DsdQ8A

1
  • Eftersom Kibito Kai är naiv om universum.

Jag tror att förklaringen här är mycket enklare och Toriyama planerade inte så mycket framåt (ja, åtminstone verkar det som om han inte utvecklade en detaljerad berättelse). Mangaen ligger bakom anime storywise, och anime-skrifterna verkar bara få en allmän plotlinje (som karaktärer och inställningar) men interaktionerna och historiens utveckling är upp till dem att besluta om det. Det är därför det också finns så många skillnader mellan mangan och anime, och det skulle också förklara varför just nu den högsta kai visste så lite om Beerus.

2
  • Han sa i videon att han dock visste vem Beerus var. Det var inte Beerus som förvånade honom, utan reaktionen från den äldre Kai. Han förväntade sig inte att den äldre Kai skulle vara så rädd eftersom han aldrig hade sett den äldre Kai så rädd förut (som sagt i bilderna från den person som ställde frågan).
  • Det är verkligen sant eftersom han frågade sig själv är Beerus verkligen så bra? Det innebär att han inte visste så mycket om honom, för han borde ha varit medveten om sin styrka och destruktiva natur.

I videon säger Kibito Kai tydligt att han är medveten om vem Lord Beerus är när äldre kai börjar förklara det för honom. Men ja, han verkar vara naiv om Lord Beerus handlingar och natur.

Kibitos förvånade känslor baserades inte på Lord Beerus hans existens och roll / makt, utan på svaret och känslorna som den äldre Kai visade eftersom han aldrig sett honom "så rädd" förut.

Men då har Kibito Kai alltid varit naiv om många saker sedan han introducerades i Majin Buu-sagan.