Anonim

Pretty Guardian Sailor Moon PC Longplay

Spår 01 på Aldnoah.Zero Original Soundtrack är en sångstycke med titeln "Inga skillnader" (texter). Det är positivt eargasmic. Saken är att jag inte kommer ihåg att den spelades någon gång under showen (och med tanke på att texterna är engelska känns det som om jag skulle ha kommit ihåg det om jag hade hört det). Används den? Om så är fallet, när?

(Ja, jag kunde bara titta på det igen och lyssna på spåret, men det tar några timmar som jag inte vill spendera just nu.)

1
  • Jag läste detta först, såg sedan hela serien (för första gången) och jag märkte inte låten. Men jag kan inte heller hitta någon officiell information om att den inte används.

Jag såg hela serien igen med 15 sekunders intervall. Inga skillnader var oanvänd, inte ens en kort roll spelades.

Jag fick senare reda på det Inga skillnader och AL - @ klipptes sånger. Som nämnts vidare i deras länk är det inte att förväxla med "Long Song, Short Scene" - låtar som spelas utan med mycket minimal speltid, i vilket fall jag kan intyga att ingen bakgrundsmusik av den här låten spelades någonstans i serien.

2
  • Jag antar att det löser det (specifikt att du gick igenom och lyssnade på det, vilket är mycket mer tillförlitligt än en post på TV Tropes). Jag hoppas verkligen att de använder dessa spår under andra kursen ...
  • @senshin Jag insåg faktiskt hur obekant det lät när jag precis hade tagit en kopia av A.Z OST. Omkontrollen med avsikt att bekräfta var värre eftersom de nästan lät likartade.

Det ser ut som "Inga skillnader" dyker upp för första gången i avsnitt 2 av andra kursen (avsnitt 14 totalt) vid cirka 19 minuter. Mina öron exploderar av glädje.

1
  • Det spelas igen i avsnitt 21, runt 12:30