Anonim

Hur man ändrar inställningar i Fortnite Creative Mode

Vet någon varför Tendo Path of Pain tydligen hade kontroll över vädret någon gång? Efter att han upptäckt Jiraiya nämns aldrig makten igen. De två shinobi-jiraiya-fångarna pratar om vädret som om "Lord Pain" förhindrar det, men i översättningen jag läser säger Pain "Någon har kringgett mitt regn", som om han orsakar det. Oavsett om Pain kontrollerar regnet, finns det en rimlig förklaring till hur detta kan vara?

1
  • Kom ihåg att saken är gjord av naturchakra

Detta orsakas av en av de tekniker som smärtan Nagato använder Rain tiger at will-tekniken. Denna teknik infunderad med chakra får användaren att känna utomstående chakra

när vakta Amegakure kunde Nagato använda Rain Tiger på Will Technique för att få det att regna. Detta regn tillfördes hans chakra och tjänade som sådan som en storskalig sensorisk teknik för honom i sin by.

Beskrivningen av denna teknik skulle vara

En uppfattning ninjutsu, som tillåter en att fritt manipulera regn infunderas med användarens eget chakra. Regnet faller från regnmoln, bildat med Pains eget chakra. Under denna teknik är de fallande regndropparna nära kopplade till Pains sinnen. När regnet hindras av ett chakra som tillhör någon som inte är i byn, kan det finnas en inkräktare. Regnet fortsätter att falla tills Pain använder sigill för att avbryta det. Smärta fick det att regna varje söndag i Amegakure, eller när han var tvungen att lämna byn.

2
  • Medan detta klargör vad jutsu var, letade jag mer efter hur den vägen kunde använda mer än bara hans telekinetiska förmågor. En viktig tomt var att de bara kunde använda en jutsu. Är det här bara ett tomthål?
  • 1 @RamseyYunis Kan bara vara din missuppfattning. Det finns sex smärtvägar. Och vi har Nagato, användaren själv. så det är inte en av smärtspåren som orsakar detta regn. utan snarare Nagato själv (den som också hade återfödelsetekniken)