Anonim

6. Hur kommunicerar vi ?: Språk i hjärnan, munnen

Jag älskade verkligen live-actionversionen av Yamato Nadeshiko Shichi na Henge! (eller, Perfect Girl Evolution! / Wallflower) och jag funderar på att plocka upp manga eller anime på grund av hur mycket jag gillade det. Men jag är nyfiken: vilka är de viktigaste förändringarna som live-action gjort?

Jag vet att en av dessa förändringar åldrar karaktärerna; casten handlar om college-åldern i live-action, men de är i gymnasiet (de går på en gakuen) i mangan. Jag vet också att hyresvärdens son är en live-action-karaktär. Finns det andra stora skillnader mellan de två?

0

Enligt den japanska Wikipedia är de största skillnaderna:

  • Kyouhei blir huvudpersonen. Sunako listas som 3: e rollen i krediten.
  • Kyouhei, Takenaga, Yukinojou, Ranmaru och Noi är gymnasieelever i det ursprungliga arbetet, men de är studenter i TV-drama.
  • Mine (Sunakos moster; hyresvärdinnan) har inga barn i originalverket. Men i TV-drama introduceras Takeru som en original karaktär som spelar rollen som sin son. Han förkunnar sig själv att vara vaktmästaren för herrgården medan hon är borta.
  • Shinichi, kaféets mästare (Meykuu Iri, "Oupplöst") som Kyouhei och hans vänner gillar att gå, visas som en vanlig roll i TV-drama.
  • Jämfört med det ursprungliga arbetet förändras Sunakos personlighet kraftigt. Även med den vanligtvis blyga och negativa personligheten när Kyouhei kallar henne Busunako (Extremt ful Sunako, från busu + Sunako), kommer hon att visa upp sin paranormala och höga stridskraft och dess personlighet blir starkare.