Anonim

Zalgiris Kaunas - FC Barcelona Höjdpunkter | Turkish Airlines EuroLeague, RS-omgång 7

Jag har ett presentkort från Best Buy och jag ville köpa Ghost in the Shell: Stand Alone Complex på DVD. Men mellan Best Buy webbplats och Amazon verkar det finnas fem låduppsättningar tillgängliga. Vet någon vilken version som har mest innehåll och kanske vilken förpackning som är lättast att ta ut DVD-skivor ur? Finns det en samling som har båda årstiderna eller är de alltid separerade?

2
  • Du bör omformulera din fråga för att faktiskt tala om det problem du har, för "bäst" är mycket subjektivt. Försök istället "Vad är den mest kompletta skivuppsättningen av Ghost in the Shell fungerar" eller någon variant av det.
  • Alternativt, om du inte har en konkret uppfattning om vilka faktorer som skulle göra en viss låduppsättning till "bäst", kanske du vill omformulera din fråga för att be om en jämförelse av de olika låduppsättningar som finns tillgängliga. Identifiera kanske vilka faktorer som är mest intressanta för dig.

Som framgår av denna subreddit, komplett låduppsättningen ska innehålla (i kronologisk ordning):

  1. Ghost in the Shell (1995)
  2. Ghost in the Shell 2: Innocence
  3. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
  4. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd Gig
  5. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society
  6. Ghost in the Shell: Arise - Border 1: Ghost Pain
  7. Ghost in the Shell: Arise - Border 2: Ghost Whispers
  8. Ghost in the Shell: Arise - Border 3 Ghost Tears
  9. Ghost in the Shell: Arise - Border 4: Ghost Stands Alone

Observera att för SAC behöver du bara # 3-5. Jag hittade den här kopian, som jag tycker är din bästa insats. Om du hittar om det är billigare någon annanstans, kan du använda Best Buy's Price Match-garanti för att få det till lägsta möjliga pris.Du kanske också kan hitta detta för billigare begagnade på webbplatser som Ebay. *

Dessutom, om du vill köpa 100% komplett boxset (med alla ovanstående titlar) hittade jag den här på Ebay, vilken visas att ha allt innehåll som behövs (dubbelkolla det här om du ska köpa det, det är dina pengar inte mina *), men jag kunde inte tycka hitta en motsvarighet på Amazon eller Best Buy. De verkar ha många kopior av alla olika volymer och filmer, men jag kunde inte hitta en helt komplett låduppsättning.

Men om din mening med bäst betyder inte komplett, redigera sedan din fråga för att återspegla vad du vill, som anges av @Hakase och @senshin.

* Jag ansvarar inte för dina oönskade och missförstådda köp. Vänligen undersök och dubbelkolla innan du köper.