Anonim

Tainted Love - Marilyn Manson (musikvideo + texter)

Är det möjligt för Tailed Beasts att producera egna avkommor? Både '' manliga '' och '' kvinnliga '' Tailed Beasts finns.

Avkomman skulle vara hybrid, men ändå, skulle det vara möjligt?

4
  • Denna fråga är spekulativ och kan behöva förbättras. Gå med på chatten så att vi kan diskutera om det -> chat.stackexchange.com/rooms/6697/maid-cafe-
  • Det här var den gamla åldern asexuell fortplantning skämt dyker upp igen. They can, asexually, it's like to clone themselves. Didn't 10 tails do that? He made 9 bijuus out of himself.
  • Allvarligt ! Om så är fallet har jag också en fråga. Äter tailed bestar skräpmat? Jag frågar detta för att jag har sett att de har tänder;)
  • Ja, i anime är allt möjligt.

Det finns inget kanonsvar på din fråga. Svansdjuren som de för närvarande finns i Narutoverse är chakravarelser, inte biologiska, och kom till eftersom en enhet (de 10 svansarna) hade sitt chakra åtskilt från sin kropp (som blev månen), som sedan artificiellt delades upp i en antal separata varelser. Det finns ingen indikation på att någon av dessa varelser (eller chakrabaserade enheter i allmänhet) kan reproducera sig på något sätt som liknar organisk sexuell reproduktion.

Om du frågar om kitsune som ett begrepp i egentlig japansk folklore (som är grunden för Kishimotos svansdjur), då är svaret: kitsune anses vara en typ av yokai eller kami, som kan om den är kraftfull och klok nog ta formen av en människa (vanligtvis men inte begränsad till en vacker kvinna). Det finns många berättelser om rävar i sken av en vacker kvinna som blir kär i och gifter sig med en människa och producerar avkommor.

Den verkliga Sengoku-generalen Takeda Shingons fru Suwa Koi ansågs vara en illvillig rävand, och hon födde honom Takeda Katsuyori. Abe no Seimei under Heian-perioden ansågs också vara ett rävbarn.

Källor:

  • Ashkenazy, Michael "Handbook of Japanese Mythology." 2003.
  • Hearn, Lafcadio "Glimt av det okända Japan." 2005.
  • Turnbull, Stephen. "Nagashino 1575." 2000.
1
  • Relaterat (till den andra delen av ditt svar): anime.stackexchange.com/questions/748/…