Anonim

Black Moor och Fantail Goldfish Spawning!

Anger det att man har ett stort chakratillförsel för ett barn att man potentiellt kan få stora chakratillförsel för en vuxen? Har Rock Lee potential för stora reserver?

Strikt, nej. Det har också att göra med träning, men med tanke på att nästan varje ninja får bra träning, och vissa är bara födda smarta som Sasuke, tror jag ja. Titta på vad som hände med alla Jinchūriki, trots att de hade de massiva chakrareserverna, dödades de (men de hade Akatsuki-medlemmar som fiende, så öhh.?)

Men det ger en ninja ett bra försprång om de har stora chakrareserver, eftersom den personen, om han är tillräckligt dedikerad, kan öva och utmärka sig i vilken jutsu som helst eftersom de inte behöver oroa sig för att tömma sitt chakra.

Titta bara på Naruto. Han tränade och behärskade varje jutsu inte bara på grund av sitt otroliga engagemang, utan också för att han också hade Kuramas chakra.

Rock Lee verkar inte ha en exceptionell chakra-reserv. Han är dock en fantastisk Taijutsu-användare, efter att ha öppnat 6 portar medan han var tonåring är en otrolig prestation.

Han kanske till och med har överträffat Might Gai, och det säger något, med tanke på att Might Gai kämpade bra mot Madara.