Anonim

NF - You're Special (Audio)

Var hittar jag den här mangan: Ginga Sengoku Gun Yuuden Rai, även känd som Hjältar av Galaxy Wars eller Thunder Jet? Jag har letat online efter ett ställe att köpa det här men kan inte hitta det någonstans.

8
  • Jag är ganska säker på att detta inte är licensierat, och vi handlar inte om att hjälpa människor att hitta skanningar eller andra tvivelaktigt lagliga saker. Ledsen men jag tror inte att vi kan hjälpa dig med detta (men om du har en fråga om serien efter att du har hittat den, är du välkommen att ställa.)
  • @LoganM Vill vi verkligen stänga dessa som utanför ämnet? Det ser ut som att det här är en perfekt ämnesfråga vars svar är "Tyvärr, du kan inte hitta den någonstans [lagligt]."
  • @senshin "Såg överallt på internet" för mig verkar som om han antyder att han vill ha en piratkopierad version, även om jag kanske är för mycket in i den här. Om frågan tydligt ställde hur det skulle kunna erhållas lagligt på engelska, finns det ingen anledning att stänga den.
  • Varför har detta tagget dragon-ball?

Du bör kolla in webbplatsen YesAsia.

Den har flera volymer av mangan du begärde till salu för cirka $ 12 (€ 9). Dessa utgåvor finns endast på traditionell kinesiska och japanska. När det gäller engelska kopior tror jag inte att det finns bra källor att köpa från och med nu.