Anonim

30 störande saker som finns på Google Maps

Under ett tag var Naruto värd för hela tailed odjuret och när de lämnade honom borde deras krafter ha stannat kvar. När Gaara kom till liv förlorade han Shukaku men han hade fortfarande makten att kontrollera sand. Ett annat exempel är när bröderna guld och silver reinkarnerades hade de fortfarande sina krafter precis som de 7 Jinchuuriki som reinkarnerades. Så hur tappade Naruto sina krafter?

1
  • 5 Gaaras kraft att kontrollera sand kom inte från Shukaku.

Jag tror att du missförstår förutsättningen för situationen. Naruto var inte en värd för de andra tailed djuren, han hade bara deras chakra.

Naruto Uzumaki

Naruto hade också fått chakra från de andra svansdjuren under fjärde världskriget i Shinobi, vilket gjorde honom till en mänsklig pelare för kraften i Tio svansar. Detta gjorde det möjligt för honom att få tillgång till deras unika förmågor själv eller införa dem i hans Rasengan och dess varianter.

I slutet av det fjärde stora ninakriget har Naruto fortfarande chakrat av Tailed Beasts inom sig

Svansdjuren sprids över hela världen, fria att leva som de vill; både Gy ki och Kurama bestämmer sig för att återvända och stanna hos B och Naruto. Men även om de är ifrån varandra förblir de svansade djurens chakrafragment inom Naruto, så att hans kropp kan fungera som deras "mötesplats"

För att utöka dina exempel åt guld- och silverbröderna köttet av 9-svansarna och ärvde stora chakrareserver och liknande förmågor som de svansade djuren. Detta blir en del av deras varelse och upprätthåller därmed dessa krafter när de uppstår.

Bröderna överlevde i Kurama i två veckor genom att äta odjurets kött; detta skulle så småningom leda till att räven återupplivade dem. Detta lämnade dem med ovanligt stora chakra-reserver och förmågor som liknar en jinch rikis.

Som @Akira Mahisaseru uppgav, fick Gaara inte sin förmåga kontroll sand av 1-Tailed. Även den fjärde Kazekage antog felaktigt detta

Gaaras förmåga att manipulera sand kvarstår även efter att Shukaku har tagits bort från kroppen. I själva verket antar den fjärde Kazekage, när han ser hur mycket sand Gaara kan kontrollera på en gång, felaktigt att det är Shukaku själv som gör det, inte Gaara.