Anonim

Erens CRAZY War Declaration of War ?! Attack on Titan Chapter 100 Review Shingeki no Kyojin 進 撃 の 巨人

SPOILERS

Läsa endast om du är uppdaterad med det senaste mangakapitlet (93 i det här fallet).

Innan kapitel 93 visste vi

att de 9 titanväxlarna är:
1) Progenitor Titan aka Founding Titan -> För närvarande Eren Jaeger
2) Attack Titan aka Assault Titan -> För närvarande Eren Jaeger
3) Colossal Titan -> För närvarande Armin Arlert
4) Kvinnlig Titan -> För närvarande Annie Leonheart
5) Armored Titan -> För närvarande Reiner Braun
6) Beast Titan -> För närvarande Zeke Jaeger
7) Cart Titan aka Mule Titan aka Quadrupedal Titan -> Peak
8) Dancing Titan -> Ymir
9) Jaw Titan -> Galliard

Efter att ha läst kapitel 93 har vi intressant:

att de 9 titanväxlarna är:
1) Progenitor Titan aka Founding Titan -> För närvarande Eren Jaeger
2) Attack Titan aka Assault Titan -> För närvarande Eren Jaeger
3) Colossal Titan -> För närvarande Armin Arlert
4) Kvinnlig Titan -> För närvarande Annie Leonheart
5) Armored Titan -> För närvarande Reiner Braun
6) Beast Titan -> För närvarande Zeke Jaeger
7) Cart Titan aka Mule Titan aka Quadrupedal Titan -> Peak
8) Dancing Titan aka Jaw Titan (är samma !!) -> För närvarande Galliard
9) ?????????

Finns det några tips hittills?

4
  • Jag har inte läst mangan, jag har bara sett anime och läst en wikia, men är Bertolt inte tänkt att vara den du nämner tillhör Armin?
  • @Pablo läs inte spoilers. Det är inte värt det. Försök att läsa mangan och allt är vettigt :) Jag är ledsen för att jag förstörde.
  • Jag trodde att den 9: e Titan var Galliards bror som skickades med Reiner en Bertholdt till Paradis Island och blev ätit där av Ymir. Från och med den tiden kunde Ymir växla mellan hennes titanform och mänskliga form efter att ha vandrat som en titan i över 60 år.
  • SPOILERS !! >! Ja, det trodde vi alla också, men Galliard åt Ymir, vilket antingen innebär att Galliard har två titankrafter, eller att han har samma titan som Ymir, vilket i sin tur betyder att den 9: e titan saknas.

I Attack on Titan, Kapitel 95, sidorna 16-17 får vi reda på att den 9: e Titan-Shifter är

War Hammer Titan, som för närvarande är i besittning av familjen Tybur som för närvarande är bosatt i Marley. Vi får också reda på att War Hammer-titan inte används för krigföring och aldrig har använts mot någon fiendestat (Marley). Det är viktigt att notera att Tybur-familjen var den första familjen av titan-shifters som gjorde uppror mot kung Fritz i Stora Titan-kriget och de bär mycket politisk styrka.

I Kapitel 101, avslöjades identiteten för den 9: e Titan-Shifter

Willy Tybur syster.

1
  • Ja, jag läste den för några dagar sedan. Jag väljer detta som svar

Folk tycks glömma något ... efter det stora Titankriget hade Marley totalt 7 titaner och de bakom murarna hade 2

Grisha Jaeger tog med sig attacktitan från att lämna marley med 6 titan varav de sex är Jaws Titan, Cart Titan, Colossal Titan, Female Titan, Armored titan, Beast Titan ...

Den nionde Titan borde vara med eldarna bakom murarna vilket betyder att någon bakom murarna vet vem eller vad det är och inte har sagt ännu

1
  • +1 eftersom du har rätt, och jag håller med om det. Det finns en teori som jag nyligen läste, men det kommer att bli en gigantisk spoiler så jag håller munnen

Den 9: e titan är faktiskt en bevingad titan. Det är vettigt om man överväger att Marley faller just nu är hur de bara kan lita på titaner på land och deras styrkor försvagas på grund av det. Ändå ligger den 9: e titanen inom Paradis-murarna.

Allt vi har är att Galliard säger att han gjorde detta för att bli "käkar" genom att äta "Dancing" Ymir och att Reiner var väldigt broderlig och någon som laget kan lita på. Jag tror att det är en lögn. De skulle inte bara otrevligt döda Ymir utanför skärmen och också orsaka ett allvarligt plothål för att konsumera en Titan-växlare gör att du blir en helt annan typ av Titan-växlare.

1
  • Hej, Välkommen till Anime och Manga SE. Att lägga till källor (kapitel, Wikia etc.) som checkar ut hjälper till att förbättra kvaliteten på svaret. Du kan också använda spoilers för att ställa in lite sammanhang för ditt svar.

Jag tror att den 9: e titan flyger och är gömd någonstans nära paradisön. för att backa upp det, marleyans har problem eftersom alla fartyg som åkte till paradisön under alla dessa år kom ingen tillbaka. det finns också deras uttalande att de behöver ett flygande slag av artilleri så att de bara kan bombardera sina fiender från toppen.