Anonim

Ganska SHINOA

Jag har precis avslutat Another manga och jag förstår inte riktigt de sista 2 sidorna.

Vilka är de störande ljuden, och vem är den mystiska figuren i hallen?

Tja från min förståelse av anime, är Calamity bara stoppat för det året. Det kommer att inträffa igen, så siffran kan vara vem som blir nästa Extra i klassen.

Bortsett från det är min enda andra grund den övre vänstra ramen, om sittplatserna är desamma i mangan så räkna ut var sitter i Mei sitt säte som klassen använder som en motåtgärd för att göra någon obefintlig och jag tror det är också samma säte för den första studenten som dog, men fick examen vilket fick olyckan att börja året efter.

naturligtvis ta detta med ett saltkorn sedan

anime slutar med att 2 personer i klassen återinspelar meddelandet om hur man kan stoppa katastrofen som ett sätt att förhindra den galenskap som uppslukade klassen när originalinspelningen offentliggjordes

Jag har ingen aning om hur annorlunda anime är från manga eller Light Novel

0

Det kan också vara Misaki, studenten som alltid var fast i Yomiyama.

Från Wiki:

Misakis sista framträdande i mangan var i det sista kapitlet och gick runt i skolan, vilket tyder på att han fortfarande sitter fast på jorden.

Det betyder att han är anledningen till att katastrofen skulle fortsätta att inträffa, eftersom han är instängd på jorden.

Egentligen finns det en prequel till detta i manga. Innan han dog, såg Ritsuko (Kouichis mor) samma skugga som den här och ropade "Misaki-kun". Så skuggan är faktiskt MISAKI.