Anonim

Kendji Girac - Cool

I "The Battle of Fairy Tail" -bågen planerade Laxus någonsin att slåss mot Makarov?

Hans magi avslöjar hans sanna känslor, och han berättar för sin farfar att han verkligen bara ville göra guilden starkare. Så vi vet att han aldrig skulle ha krossat tjejernas statyer, och han skulle förmodligen aldrig ha satt igång Thunder Palace. Dessa var båda bara sätt att driva Makarov till att överlämna guilden.

Han vet att Erza och Mystogan kommer för honom. Han planerar en oundviklig strid med dem, som han är säker på att han vinner lätt. Han säger till och med till Freed att han tar hand om dem.

Men statyerna och Thunder Palace åt sidan eftersom han aldrig skulle ha använt dem ändå, tänk om han lyckades slå Erza och Mystogan? Vad händer om Thunder Legion hade slagit alla och Gramps inte hade blivit sjuk? Makarov skulle aldrig bara ha överlämnat guilden.

Men skulle Laxus faktiskt ha kämpat mot Makarov till slut för att få guilden? Freed berättar för Cana och Juvia att han lagrar sin magiska energi för att bekämpa mästaren, men Laxus sanna känslor avslöjas i slutändan.

Laxus plan verkar vara lite överallt ibland.

Laxus känner Makarov väl. Han vet att framför allt Makarov värdesätter säkerheten för sina "barn" och den adoptiva staden Magnolia. Mycket av hans irritation och planen för "Battle for Fairy Tail" kommer från det faktum att guilden lyckades förstöra en av de starkaste guilderna i Fiore, "Phantom Lord". Han kanske hade planerat att använda den situationen för att förhandla sin födslorätt som Fairy Tail-ledare och bygga den som den idealiska och starkaste guild som är möjlig i hans avbild.

Låt oss titta på fakta

  • Han använder Evergreen's magi för att hålla flera magiker inklusive Erza som ett gisslan för de andra att slåss i sin fars.
  • Han använder Fried's runor för att fånga staden så att han känslomässigt kan plåga Makarov när han ser "idiotungarna" i hans klan tar ut varandra.
  • Han använder också Fried's runor för att INTE LÅTA Makarov lämna Guild Hall.
  • Mystogan är sällan närvarande i eller runt guilden, vanligtvis frånvarande under lång tid.

Av detta faktum kan vi anta att Laxus aldrig verkligen tänker slåss mot mästaren. Han visste att Makarov var gammal och svag och hade övervägt att han skulle avgå. Han försökte bara tvinga sin hand. Han tar tidigt bort Erza från striden och vet att Mystogan normalt är utanför staden. Således förväntade han sig inte att de skulle slåss. Hans plan var att befälhavaren skulle ge upp guilden när alla var ute i striden om älvsvansen. Natsu, Gajeel som var fångad i guilden var bara en komisk lättnad och en förebild för deras historia. Så han tänkte inte slåss mot Makarov, Erza eller Mystogan. Han försökte öka insatserna med Thunder Palace men han förväntade sig aldrig att använda den.

TL; DR Laxus kände Makarov väl och han skulle "bara" ha överlämnat guilden till Laxus snarare än att se medlemmarna skadas. Laxus hade planerat i förväg så att Erza, Mystogan och Makarov inte kan delta i striden.

Den verkliga frågan är varför skulle alla gå in i den här farsen? Hota bara att sluta. Jag är säker på att det inte kommer att vara perfekt för Laxus att hans guild bara innehåller honom och Thunder Legion.

Som du sa Laxus byggde upp sin makt och sparade sin magiska energi om en strid med Makarov skulle inträffa. Laxus skulle inte ha tyckt om att slå upp sin gamle man och skulle bara ha gjort det för det är vad som behövde göras för hans mål. Det var dock inget sätt att Laxus skulle vinna. Detta är uppenbart för vi har sett Makarov växa sig lika stor som en ö (Tenrou Island för att vara exakt), och det är ingen liten bedrift. Det finns en anledning till att han är en trollkarlshelg. Hoppas att det här svarade på ditt svar!