Anonim

hemsk inkubator misslyckas W.T.F.

Avtalet som inkubatorerna gör med tjejer är att genom att ge en önskan att en tjej önskar blir de en magisk tjej och bekämpar häxor.

Vi vet att häxor faktiskt är magiska tjejer, så jag undrar hur började inkubatorerna först göra de magiska tjejerna när det inte fanns några häxor att slåss (eftersom det inte fanns några magiska tjejer som skulle bli häxor)?

2
  • Kyckling- och äggproblem. Trevlig fråga.
  • @nhahtdh Förmodligen hade den första magiska tjejen inga häxor att slåss och som ett resultat skulle deras själspärlor bli smittade och de skulle bli häxor. De efterföljande magiska tjejerna skulle förmodligen ha mer tur.

Häxor behövs inte för inkubatorerna. Häxor behövs för att de magiska tjejerna ska kunna överleva. Inkubatorerna kunde inte bry sig mindre om vad som händer med de magiska tjejerna så länge det finns tillräckligt med tjejer för att förvandlas till Puella Magis.

Det enda syftet med inkubatorerna som tillverkar Puella Magis är att generera energi. Det skulle inte behövas ha häxor.

Naturligtvis finns det en annan förklaring. Bekanta kan bildas från Puella Magis innan de blir en häxa. Eftersom bekanta kan bli häxor själva är det möjligt för de första Puella Magis att stöta på häxor.

Det här svaret är något spekulativt, men jag tror inte helt av basen.

Som Frosteezees svar säger bryr inkubatorerna sig inte alls om häxor; häxorna är typ av en otäck biprodukt av energiprocessen, på samma sätt som förbränning av fossila bränslen skapar koldioxidutsläpp. Om jag minns rätt frigörs energin som inkubatorerna behöver när den magiska flickan blir en häxa, på höjden av hennes förtvivlan. Det spelar ingen roll för dem att det finns en häxa kvar efteråt.

Vi vet att inkubatorerna inte har några funktioner för att dölja information från tjejer de gör kontrakt med, så jag trodde alltid att de första magiska tjejerna skapades i ett scenario som följande:

  • Inkubatorerna landar i antika Sumerien och hittar några unga tjejer vars känslor är i oro. Det var mycket för unga flickor att vara i oroligheter i antika Sumerien, så det här var nog inte svårt.
  • Inkubatorerna erbjuder att tillgodose flickornas önskningar och ge dem magiska krafter.
  • Flickorna håller med. De blir magiska tjejer, men det finns inga häxor att slåss, så de går av och blir profeter eller stora krigare. Detta kräver att de använder magi, vilket gör att deras själspärlor molnar.
  • Så småningom viker dessa tjejer för förtvivlan på grund av händelser i sina egna liv. Detta var förmodligen snabbare och lättare att uppnå i forntida Sumeria, där livet totalt sett var svårare.
  • Den första skörden av magiska tjejer blir häxor.
  • Nästa skörd av magiska tjejer dödar av dessa häxor och startar hela cykeln.

(Vi vet att inkubatorerna åtminstone går tillbaka till forntida Egypten, eftersom Cleopatra, som vi upptäcker i avsnitt 11, var en magisk tjej. Och ingenting om scenariot förändras väsentligt om vi antar att det var i Egypten istället för Sumeria.)

Inkubatorerna bryr sig kanske inte om häxor, men att ha de magiska tjejerna slåss mot dem är en användbar sak av tre skäl:

  • Det gör skörden av energi mer hållbar. Häxor dödar människor eller får dem att döda sig själva, som vi ser i avsnitt 2 och 4. Om världen blir överfull av häxor minskar antalet potentiella magiska tjejer. Häxorna verkar också orsaka känslomässiga störningar som, om de är tillräckligt utbredda, kan avskräcka människor från att reproducera och minska antalet potentiella magiska tjejer i världen.
  • Det påskyndar processen att driva de magiska tjejerna i förtvivlan, vilket också påskyndar energiuppsamlingen. Detta är särskilt relevant i modern tid. En forntida sumerisk tjej kan få sin by rivna av banditer en gång per fjortonde dag; en modern japansk tjejs största oro är om hennes ersättning sträcker sig tillräckligt långt för att köpa nya skor.
  • Det hindrar flickorna från att bli misstänksamma om affären. Så snart en tjej tycker "Det här är för bra för att vara sant" nämner inkubatorn kravet att bekämpa häxor. Det är inte det endast varning, men det räcker för att affären låter mer som ett fynd och mindre som en fälla.

I slutet av serien är Homura i en värld utan häxor, men hon kämpar mot Majuu. Det antyds att de är koagulerad form av dåliga känslor. Men till skillnad från häxor verkar de inte växa så starka, eftersom de är fler än häxor. Detta kan ses i deras "sorgkuber" som är mindre men är fler av dem.

Jag skulle anta att de första magiska tjejerna kämpade mot samma Majuu, men i det ögonblick de började förvandlas till häxor började Majuu försvinna, eftersom häxor absorberade alla dåliga känslor och lämnade inget åt Majuu att bilda sig från.

AFAIK, det finns inget krav för att göra magiska tjejer utom önskan. Önskan är ett "krav" för betalning av kontraktet. Således behövde den allra första händelsen bara önskan. Kanske har efterföljande tjejer den extra "fördelen" med att förstöra häxor, men den första behövde bara en önskan, och det kan helt enkelt vara så det började.