Anonim

One Piece - King of the Wildfire: The Fallen Angel | Blackbeard's FINAL Devil Fruit!

En bit är nära att nå 1000 avsnitt, men aldrig i ett enda avsnitt där ursprunget till den så kallade Djävulens frukter är utarbetad. Finns det någon skapare av djävulens frukter eller är deras existens bara fenomenal?

Jag kommer ihåg ett avsnitt när Blackbeard dödade en av hans kamrater bara för att få den mörk-mörka frukten, han var säker på att det, baserat på dess utseende, definitivt var Yami Yami no Mi eftersom han läste det i boken om de förbannade frukterna.

Hur skrevs boken, innebär det att författaren till boken också är den som förbannade Djävulens frukter?

2
  • En bit når 1000 avsnitt (duh). Det är cirka 650 avsnitt och i manga är det 749 kapitel!
  • @AbKDs sv.wikipedia.org/wiki/Lists_of_One_Piece_episodes. Senaste avsnittet är nu 820.

Oda nämnde i SBS vol 48 att det kommer att avslöjas i slutändan av någon som vet hur Devil Fruit-mekanismen fungerar. Citat från wikia:

Enligt Oda kommer en "viss professor" att förklara de komplexa mekanismerna bakom alla djävulens frukter i serien inom en snar framtid.

Och jag tror personligen att alla dina andra frågor, som "om bokens författare", kommer att besvaras när det händer.

När Shanks pratar med Buggy om Devil Fruits (i epsiode 8) säger han att han hörde att de var inkarnationer av Sea Devil. Det kan hända att jag har fel men jag tror att de är förbannade eftersom Sea Devil själv är förbannad. Och det kan också vara så att Sea Devil är skaparen av Devil Fruits.

Vi har sett flera exempel på Devil Fruits som har återuppstått efter dess ursprungliga ägare dog. Det är känt vid denna tidpunkt att Devil Fruits inte bara försvinner när ägaren dör utan snarare dyker upp någonstans i världen.

Därför är det inte långt ifrån en idé att säga att någon eller mer sannolikt en grupp människor började kategorisera frukterna när de kom över dem. Under hundratals år bör det vara tillräckligt enkelt att sammanställa information som hur de ser ut, vad de gör och annan användbar information om de olika frukterna.