Anonim

[K-POP] NYA LÅTAR I JUNIO 2020 - SEMANA 23

I slutet av ersättaren Shinigami Arc (Fullbring Arc), sägs Ginjo vara död, eftersom Ichigo kom till kaptenmötet och bad om Ginjos kropp. Men i kapitel 681 kom Ginjo med Tsukishima för att hjälpa Ichigo. Betyder detta att Ginjo i kapitel 681 har förvandlats till en 100% Shinigami, det vill säga att han inte längre är en substitut Shinigami som han en gång var, utan en 100% Shinigami eftersom han redan är död och är en själ nu?

(Jag antar att 100% Shinigami inte är en mycket bra term för att beskriva Ginjo eftersom han också var fullbringer ...)

2
  • På något sätt tvivlar jag på detta. Jag tvivlar på att han hade dött i första hand (som i, faktiskt bekräftades död i kanon), och jag tvivlar på att han hade en befordran till full Shinigami. Vidare, om det vore så att han hade dött, skulle han behålla sina minnen och förmågor måttligt strida mot redan etablerad kanon. Jag kanske gör lite mer forskning om detta för att räkna ut det.
  • Kid Chad räddade minns honom när de träffades i Soul Society. Soul behåller sitt minne i Bleach.

Wikia säger att han fick sina krafter genom att stjäla dem från andra själskördare (enligt Su -F ng).Han var tvungen att stjäla Ichigos befogenheter för att skaffa sig en bankai. Att helt enkelt gå till Soul Society skulle inte betyda att han skulle få soulreaper-status, eftersom det till skillnad från Ichigo inte anges att han hade en medfödd soulreaper-familjehistoria och inte har fått soul-reaper-krafter efter att Ichigo fick ryggen från honom. Emellertid säger Wikia också det

När själar med exceptionell andlig energi tränar sina kroppar når de Shinigami-nivån.

så eftersom Ginjo redan är utbildad och har exceptionell andlig energi, skulle han tekniskt sett vara en själsskytt som en själ. Så människor måste ha själsskördare familjehistoria eller någon som ger dem sina krafter att bli själskördare, men själar kan medfödda bli själskördare med utbildning och stark andlig energi.

3
  • hur fick han de ursprungliga makterna än för att bli en ersättare shinigami? inget sätt att en vanlig människa kunde slå en shinigami, de kan inte ens se dem. Jag tvivlar också mycket på att han behövde ichigos-makt för att få sin bankai.
  • Han fick sina krafter från en okänd källa. Han procedurerade sedan för att använda sina krafter för att döda shinigami och stjäla deras krafter och lägga till sin makt. Han förlorade sin makt så småningom lämnade han bara sin födelse, troligen för att han förvisades från seiretei. Fullfödarnas plan var att stjäla Ichigos makt att lägga till sina egna, men Ginjo tog allt för sig själv och fick därmed en bankai med getsuga tenshou. Naturligtvis, som vi alla vet nu, var det inte riktigt en bankai som han tog ...
  • I stället för att citera en fläktredigerad wiki, bör du ange källan som wiki själv citerar.

Ginjo var den första fullbringer i serien, hans fullbringer är förmågan att stjäla eller ta, han dödade många shinigami och tog deras krafter, en ersättare shinigami behöver inte vara en faktisk shinigami, ginjo fungerade som en underordnad shinigami för SS men han själv hade inte en shikai eller bankai eftersom han inte var en shinigami utan fullbringer, han fick shikai / bankai när han tog ichigos befogenheter.

1
  • det är därför ginjo dog ganska lätt för ichigo, samma för tsukishima, de skadorna på en shinigami eller ihålig är inte mycket men för en människokropp är döden, det enda problemet jag finner är hur ginjo höll sin ungdom även om han är äldre än 40 av utseendet från hans förflutna, som quincy fullbringers också har förmågan att leva långa liv det verkar