Anonim

Pojkarna kissa på sin lärare - SYDPARK

I avsnitt 1, och också förklarat av Hannes, finns det titaner som kliar utsidan av Wall Maria (innan brottet orsakat av den kolossala hände).

Avfyrade garnisonerna fortfarande sina kanoner mot dessa titaner, eller lät de dem vara eftersom de normalt inte kan komma igenom muren?

Som anges från wiki:

Kanoner ( Kabe j kotei h ?) Var det primära vapnet som användes för att engagera Titans före utvecklingen av vertikal manöverutrustning.

Det står inte uttryckligen det kanonerna användes dessa specifika dagar för att försvara väggen, men det står att de var det primära försvaret före 3D manöverutrustning, så vi kan antar att de användes innan den kolossala Titan attackerade.

Vi kan också dra slutsatsen med rimlig misstanke om att dessa kanoner användes från fall till fall. Det betyder att om en titan är liten och sannolikt inte kommer att skada väggen eller utgöra ett hot mot mänskligheten, kanske det inte är värt att slösa bort kanonammunition och tid på att försöka utrota den. Men om en större titan kliar sig på väggen kommer lämplig militärpersonal troligen att ringa för att engagera sig med kanonen.

1
  • 1 För att inte tala om implikationen att kanonerna kan ha behövt för att skydda garnisonens troper under reparationer.