Anonim

I romanen står det att Keiko Numata blev en vansinnig kronmordare på grund av Ikuos död. Emellertid begår hon självmord genom att bita av sig tungan i romanen, medan hon i anime stoppas av Chibiki och hon ses ha sticksår ​​i ryggen.

Jag undrar om hennes bakgrundshistoria (blir galen och allt) är densamma som i romanen - eller hände något annat i anime som relaterar till hennes sticksår?

3
  • Menade du att säga "backstory" istället för "background?"
  • @Krazer förmodligen backstory, jag kunde aldrig se skillnaden mellan bakgrund och backstory när det kom till karaktärsutveckling eftersom det betyder att de menar samma sak
  • Backstory inkluderar de händelser som leder direkt till "berättelsen" och dess berättelsesform. Bakgrund å andra sidan, för en karaktär, inkluderar elementen i hans eller hennes historia och erfarenhet. Saker som familjehistoria, utbildning, arbetserfarenhet, hobbyer etc. kan passa in i karaktärens bakgrund. Dessa kan eller kanske inte vara relevanta för karaktärens engagemang i berättelsen, men hjälper till att beskriva hur en karaktär kan vara förberedd för olika scenarier.

Det vore rättvist att anta att hennes bakgrund i allmänhet är densamma. Alla händelser som leder fram till och bortom den punkt du hänvisar till föreslår samma olyckliga berättelse. Kanske var det en olycka som inträffade i en av hennes vansinniga krampanfall, eller kanske är de ärr från ett tidigare försök att stoppa henne.

En sak är säkert, om du inte vill leva längre och du vill göra en mycket stor röra, bita av dig tungan.