Anonim

GLÖMDA FLIPPAR 10

I slutet av 91 dagar, Angelo och Nero går på stranden och efter Angelo går förbi honom, Nero

riktar sin pistol och skjuter ett skott.

Vi ser aldrig riktigt vad som händer med Angelo när Nero kör iväg (med en burk ananas?) Och deras fotspår tvättas bort av havsbränningen.

Gjorde Angelo

bli skjuten? Eller var det här en ny uppspelning av skottet för 9 år sedan när Neros skott missade Angelo när han var ett barn som sprang iväg?

Och jag saknade förmodligen något någon gång, men varför ananas?

0

Huruvida Avilio skjuts är oklart, och det är bara spekulationer om hans öde.

Det finns en till synes utarbetad fläktsteori som analyserar skomönster, skostil och fotspår gjorda i sanden. Denna fläktsteori verkar tro att Avilio inte blev skjuten. Du kan läsa hela inlägget och kolla skärmdumparna på Reddit-diskussionen här.

'Ananas i baksätetär dock lite mer förklarliga.

I avsnitt 4, medan de (Nero och Avilio) är på språng från mördaren och spårar dem, är de i en butik och Avilio handlar. Avilio plockar upp burkar med ananas i bråttom. Nero kommenterar och skämtar senare om sitt val.

Burken med ananas i bilens baksäte är en momento av det ögonblick de delade tillsammans (och kunde ses som en representation av Nero som räddade sitt liv)

Jag har precis avslutat tittet 91 dagar. Den 12: e episoden är lite förvirrande, även om denna ananasburk köptes under fly tillsammans med lite annan mat, som i restaurangen.

Under sin havsvandring sa Avilio:

Vet du varför du fortfarande lever?
För jag ville inte döda dig

Sedan med samma uttryck av ilska, förvirring och lycka i ansiktet drog Nero ett skott som svar:

Nu vet du, varför du fortfarande lever?
För jag ville inte heller.

När han kom tillbaka i bilen var den typ av lyckligt uttryck som Nero gjorde nyligen av ett möte med en ny vän eller av ett nyligen nytt förhållande (bara vänner i det här fallet). De som kan läsa ansiktsuttryck kan lätt bedöma det.

Dessutom bad den nya Don Avilio att döda Nero som en tjänst. Så det kan vara ett spel mellan dem. Som vi kan se korsade vår nya Don-man Nero och stannade. Kanske skulle han märka Avilios sår som hans misslyckande.

Fortfarande av endast 91 dagar har slutförts. Så anime kommer sannolikt att fortsätta.

0

------------ ALLA SPOILERS ------------------------------------ ----------

Det visar i slutet att han inte dog, det visar dig bara inte. Det finns två tryck av uppsättningar som långsamt tvättas bort där de gick tillsammans. Sedan gick en enda uppsättning på som tvättades bort, där han fortsatte att gå på stranden, (även Angelo) aldrig sett havet tidigare och antydde att han fortfarande lever.

Trots dubben fanns det droppar av dolda saker som aldrig behandlas och är på betraktaren specifikt för att plocka upp den. En var när de är vid bryggan och Angelo säger "du vet att jag hade en bror som du en gång (<- ding ding), jag borde presentera dig någon gång"

DENNA DEL ÄR SPEKULATION

Nero vet redan att han är död i alla fall efter att ha kört så långt och fortfarande har mafian att hitta dem, så oavsett vad han ville göra, måste han skilja sig. Angelo pratade också vid elden efter att ha uppnått sitt mål, han hade fortfarande ingen anledning att leva, varför han sa "du vet, du behöver inte en anledning att leva, du lever bara." Varför skulle han säga vad han skulle göra om han tänkte döda honom.

1
  • "Det visar i slutet att han inte dog, det visar bara inte dig" - det är inte så tydligt. Visar det att han överlevde eller inte?