Anonim

Titta: Tidigare vs nuvarande

När han kämpade mot Pain använde Naruto sina Shadow Clones för att lagra sitt Sage Mode-chakra. Eftersom klonerna var vid berget Myoboku behövde han kalla dem med en rullning.

A) Varför släppte han inte bara jutsu för att få tillbaka chakrat i klonen?

B) Varför behövde han en rullning? Kunde han inte ha kallat till honom med bara handskyltar?

1
  • Jag vet att den här titeln måste fixas, men jag är inte helt säker på hur jag fixar den. Krazer behövs

Svar A: Den du säger "släppa" jutsu med klonen är inte möjlig. Vad Naruto försöker göra är att släppa Omvänd kallelse Vilket är en Space Time Ninjustsu inte Kage Bunshin.

Det sägs i wiki att:

"alla kallningsbaserade tekniker är relaterade till rymd tidsmanipulation, eftersom de vrider målen genom a dimensionellt ogiltigt till kallaren. Det verkar som om varje specifik rymdtidsteknik har sin egen unika dimensionella tomrum som ingen annan teknik kan komma åt. "

Det betyder att du inte kan släppa teknik från en annan (ogiltig) dimension där klonerna är tycka om förseglas i en behållare.

Nu för att släppa omvänd kallelse, ja det svarar B: Du behöver det undertecknade kontraktet (bläddra) som fungerar som passage för att användaren (som Naruto) ska släppa Reversed Summoning och sedan släppa Kage Bunshin.

4
  • 5 Myobokuzan ligger dock inte i en annan dimension, för Fukusaku säger att de kan komma dit till fots om en månad. De använder omvänd kallelse bara för att påskynda det.
  • 1 Ja. Jag håller med. Jag tror att det är från Naruto Manga avsnitt 445 Men det står inte där att det är ett tomhet dimensionera.
  • Problemet är att de är långt borta, en månad på resa och de måste fortsätta fokusera för att behålla chakrat, om naruto släppte skulle jutsu al-klonerna komma till honom och ge honom för mycket salvia chakra, den andra saken är att naruto verkligen släppte den sista klonen med teknikutgåvan
  • Vad jag undrar är varför Naruto inte kunde skapa och sedan släppa en klon direkt, med den kunskap om att en av klonerna samlar salvia chakra för att släppa. Vi vet att Shadow-kloner får såväl kunskapen som originalet när man släpper tack vare Narutos Rasen-Shuriken Training. Den släppta första klonen skulle informera de två insamlande salviachakrat om att en av dem skulle släppa skuggklonens jutsu.