Anonim

Gissa anime karaktären med sin röst | 5 sek utmaning | Anime-utmaning # 9 | BakaShit

Kan vi beställa Naruto manga i Indien? Jag är ett stort fan av Naruto men Animax stoppade det. Jag tittar på serien på YouTube, men jag vill också läsa mangan.

1
  • Du kan läsa mangan genom Crunchyroll, eftersom ditt svar säger "ordning" och inte bara "läs", jag behåller bara detta som en kommentar.

En webbplats du kan använda är Amazon.In, även om jag inte är säker på utbudet av Naruto-volymer verkar de ha de flesta av dem för ungefär 299,00 dollar vardera.

Dessa är på engelska snarare än hindi.

1
  • 2 Jag tror inte att vi ens kan förvänta oss en hindi-version.

Förutom Amazon som nämns i Toshinou Kyoukos svar finns Naruto-volymer också tillgängliga online på Flipkart, Snapdeal, Sapna Online.

Naruto-volymer finns också i några (offline) bokhandlar, men detta är mestadels begränsat till de större indiska städerna. Jag har sett Naruto-volymer till försäljning på två platser i Landmark Stores när jag teleporteras där besökte dem. Jag förväntar mig att se dem på deras andra butiker och kanske också på några andra stora bokhandlar.

Att köpa från offline bokhandlar ger dig några fördelar.

  • Få en titt och känsla innan du köper dem.
  • Fynd för en bättre rabatt, särskilt om du beställer flera volymer.
  • Lägg en anpassad beställning för eventuella volymer som saknas.

Mangavolymer till salu på Landmark, Forum Mall, Koramangala Bengaluru

Mangavolymer till salu på Landmark, Orion Mall, Malleshwaram Bengaluru

För att lägga till de andra svaren finns det också Comic Con India, där du kan skaffa olika typer av anime-varor inklusive Manga Volumes.

Utifrån personlig erfarenhet kan du köpa flera volymer för "bra" rabatter / erbjudanden vid sådana konventioner (även om de mest populära volymerna kanske är slutsålda). De låter dig också göra en beställning, som senare kommer att skickas till den angivna adressen.

Dessa händer vanligtvis en gång om året i städer som Delhi, Mumbai, Hyderabad och Bangalore.

Kolla in nedan för mer information och evenemang. http://comicconindia.com/#