Anonim

Topp 40 filmer / OVA / Specialtema Songs of 2018

Jag ser alla de här sakerna om Chuunibyou och det är specialerbjudanden men jag har bara sett de två säsongerna på krispigt kast och kan inte hitta resten av innehållet var som helst någon

Jag är inte säker på om du kan se dem lagligt på internet eftersom de flesta specialerbjudanden som jag känner till från annan anime vanligtvis ingår i BD / DVD-utgåvor eller buntas tillsammans med manga eller lätta romanvolymer.

Från MAL, här är där du kan hitta Chuunibyou demo Koi ga Shitai! specialerbjudanden:

  1. Chuunibyou demo Koi ga Shitai !: Kirameki nej ... Slapstick Noel - Avsnitt 13, ingår i slutvolymen av BD / DVD.
  2. Chuunibyou demo Koi ga Shitai !: Lite - Korta avsnitt sändes på KyoANis officiella YouTube-kanal. Ingår också i Kärlek, Chunibyo och andra vanföreställningar! DVD / Blu-ray kompletta samlingar som en 22 min extra titel Chuni-Shorts.
  3. Chuunibyou demo Koi ga Shitai !: Djup av fält - Ai till Nikushimi Gekijou - Specialerbjudanden med 1: a säsongens BD / DVD-volymer.
  4. Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren Specials - Specialerbjudanden ingår i BD och DVD från Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren.
  5. Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren Lite - Korta avsnitt sändes på KyoANis officiella YouTube-kanal

Det verkar som om du behöver köpa BD / DVD för att se dessa specialerbjudanden. När det gäller de specialerbjudanden som sändes i KyoAnis YouTube-kanal försökte jag hitta dem men jag tror att de bara var en engångs sak, förmodligen sändes på specifika datum tidigare i deras YouTube-kanal.

1
  • 1 Och naturligtvis kommer dessa sannolikt inte att ha några engelska undertexter.