Anonim

Naruto Shippuden Battle OST - Might Guy vs Uchiha Madara

På Naruto Manga kapitel 672 sa Madara till Gai:

"Så långt som taijutsu, bland dem som har kämpat mot mig ... har det bara funnits en som har kommit till din nivå ..."

Avser han Gai eller någon annan? Om han hänvisar till någon, vem är det då?

2
  • inte avslöjas förrän nu. även på nästa sida säger madara att han är den bästa han hittills har kämpat med taijutsu. så vem det än kan vara tror jag inte kishimoto kommer att avslöja.
  • Min teori är den första hokagen, men låt oss se om någon här visste eller läste om den från föregående kapitel.

Bilden du publicerade är faktiskt en felöversättning, jag har den officiella engelska utgåvan från Viz manga där Madara säger "Av alla de som har kämpat mot mig genom åren, det finns ingen som överträffar dig vid taijutsu!"

Madara säger att Gai är den starkaste taijutsu-användaren han någonsin har mött, och han har mött Hashirama Senju upprepade gånger tidigare i liv eller dödsstrider, medan den senare var i Sage Mode, vilket ganska mycket sätter dig ur alla andras liga omedelbart.

Innan han uppstod trodde folk att Hashirama och Madaras skicklighet bara var legender, vilket är vettigt när man tänker på hur lätt Madara besegrade alla fem kages, i teorin den bästa shinobi i varje by, i praktiken några av de bästa shinobi i varje by.

När du tänker på att Madara får sina krafter från att vara Reinkarnationen av Indra, och ha absorberat Ashuras chakra för att väcka Rinnegan, och sedan han kämpade mot Kages har han blivit jinchuriki av de tio svansarna, vilket gör honom mycket kraftfullare igen.

Men även i det här gudomliga tillståndet är Gais spark nästan tillräcklig för att döda honom, krossa hans revben och arm på ena sidan och få honom att hosta upp blod innan hans läkning går in.

Gai är den starkaste taijutsuanvändaren någonsin, nästan utan tvekan, hans enda potentiella rivaler är Madara, Naruto och Sasuke, beroende på vad de kan göra med Sage's chakra.När du tänker på att Gai bara är en vanlig ninja som inte är en jinchuriki, eller en reinkarnation av Sage barn, men det är de enda som kan jämföra med honom, han är verkligen otroligt imponerande.

2
  • 1 Åh! intressant .. :) Låt oss se vad de andra har att säga .. Fråga: du skapade ett konto bara för att svara på mitt inlägg / fråga ?. :)
  • Nej, jag hade ändå ett konto på en annan del av stackexchange. Jag älskar absolut människor som Gai och Minato som inte får sina krafter från Sharingan eller Tailed Beasts eller andra källor, men bara lyckades bli fantastiska på egen hand.