Anonim

OverLord Vem är Entoma? Förklarade!

Narberal Gamma använder dubbla drake blixtar som jag tror är ungefär 7: e nivån magi. Yuri Alpha använder vädermodifieringsmagi som är 6+ magisk magi. Jag vet att de är svagare än golvvakterna, men gick showen / Manga / LN in på hur starka de är? Jag fick intrycket att var och en kunde ha slagit Evileye på egen hand, men det enda skälet till att Entoma inte var på grund av skadedjur.

Det här är vad jag hittade någon annanstans:

De lätta romanerna har statistiken, men i rangordning:

Narbarel Gamma (63) valdes till att följa Momonga eftersom hon var gruppens bästa stridsman och den som kan interagera bäst med människor utan att bli upptäckt.

Lupusregina Beta (59) ligger strax under henne och får också kämpa självständigt och som Narbarel, också mänsklig.

Lösning Epsilon (57) följer den ordningen också, eftersom hon är en av fältfältet, men i hennes fall är hon inte särskilt bra för uppdrag som kräver överdriven kontakt.

Yuri Alpha (52) är ledande när det gäller ordning, men är betydligt svagare än den första halvan av Plejaderna. Men hon är fortfarande massivt övermäktigad av NW-standarder, men det tar fortfarande henne och CZ Delta att hålla Evileye på spetsen. Liksom Plejaderna svagare än henne är hon inte en fältagent och förflyttas i allmänhet till graven.

Entoma (51) är också jämförbar, men till skillnad från Yuri är hon freakish på nära håll och är dåligt lämpad för fältaktivitet, särskilt eftersom hon uppmärksammar sig själv.

CZ Delta (46) är den svagaste och är faktiskt svagare än några av de starkaste nya världarna (visas i den senaste romanen där hon behövde förberedelsetid för att faktiskt vara effektiv jämfört med ångrullen som är Narbarel). Hon är generellt dåligt lämpad för fältaktivitet eftersom hennes låga nivå gör henne till ett dåligt val att arbeta självständigt. Hon är dock en prickskytt, så hon jobbar generellt inte självständigt på Nazarick-laget till att börja med.

Aureole Omega (???) är sannolikt den starkaste och är i allmänhet en funktionsförmyndare och har ännu inte dykt upp. Det är dock mycket troligt att hon är en NPC på 100-nivå på grund av sin roll.

Evileye är ungefär nivå 50 och skulle ha förlorat för Entoma om hon inte hade skadedjur, drycker och hjälp.

runt nivå 50 - 65 för de vanliga Pleiades Six Stars. De är avsedda att fungera som en grupp, försena fienden så att Ainz-guilden kan förbereda sig och monteras i tronrummet

om jag inte tar fel, läste jag från någon källa att anledningen till att de är låga är antingen nivåbegränsning där de totala nivåerna av Pleiades-pigor är begränsade till ett visst lock av guildsystemet ungefär 400 (Nazaricks totala nivålock noterades för vara 2750), eller att Pleiades natur är den fördröjande kraften för fiender som lyckas komma förbi alla våningsvakter i tidigare nivåer betyder att Plejaderna troligen kommer att utplånas. Och ju lägre nivån på pigorna, desto lägre återupplivningskostnader

här är kraftrankningstabellen sammanställd av någon annan: https://i.redd.it/5vxzqk80b2tz.jpg