Anonim

Air Force One (presidentens tal)

Jag tittade på Hellsing Ultimate och jag känner att mycket backstory om karaktärer är utelämnat. Jag förstår inte riktigt orsaken till Walters förräderi och varför vill han döda Alucard så illa?

Och hur gick Walter till sin yngre form i förra striden?

5
  • Jag vill inte veta varför också, men för åldersdelen blev det ganska tydligt. hellsing.wikia.com/wiki/Category:Artificial_Vampire talar om det, men det var i grunden en operation för att förvandla honom till en konstgjord vampyr. det var samma operation som användes på de andra nazisterna, men detta var speciellt för att sänka hans ålder. Det hade dock sina biverkningar, eftersom hans kropp skadades utan reparation under operationen. Det spelade ingen roll för honom eftersom han planerade att dö väder han vann eller förlorade.
  • Troligt relaterat: anime.stackexchange.com/questions/2055/… Särskilt den sista raden av blockquote, Det kan hända att Walter, efter att ha sett Alucards förmågor under andra världskriget, ville förstöra honom för att bevisa sig själv och därmed lät Alucard vakna.
  • @Ryan du bör lägga upp din kommentar som ett svar istället :)
  • Ja, jag gillar @Ryans förklaring kring ålder. Det är som halva svaret men det är vettigt. Fortfarande oklart om varför han ville döda Alucard dock. Du bör definitivt lägga upp det som ett svar.
  • @Mauricio Där antar jag att eftersom ingen har några solida svar så länge, kan jag lägga upp spekulationen med bevis. All den forskningen fick mig bara att tro att det inte finns något direkt svar varför, åtminstone i anime.

Du har två frågor här, så det finns två svar att ge.

Din första fråga, Varför ville Walter döda Alucard, har liten eller ingen verklig avslöjad anledning. Wiki-artikeln för Walter C Dornez har ett citat som ger Alucards tro varför.

Alucard fortsätter med att presentera vad han tror är orsaken till Walters svek; hans rädsla för att bli gammal och värdelös. För att bevisa sina förmågor för sig själv ville Walter förstöra Alucard och lät denna besatthet förtära honom.

Detta har dock en brist i att Walter planerade att dö oavsett framgång eller inte i slutändan. att bevisa sig vara inte föråldrad, men sedan bli föråldrad direkt efteråt är kontraproduktivt. Varför han planerade att dö är okänt, men det var garanterat av skäl kommer jag att nämna senare. Detta betyder att detta resonemang inte var sanningen när Walter attackerade, men det kan ha varit resonemanget när han började. Det antyddes starkt att Walter började sitt svek när han var ungefär 14 år och först bevittnade Alucards makt. Det kan vara så att han hade den typen av resonemang vid den tiden, men senare ändrade sig och ville överträffa eller döda Alucard oavsett hans död efter framgång. Det skulle tillfredsställa hälften av det ursprungliga målet att slå Alucard och i hans äldre ålder låta honom dö, åtminstone tillfredsställa hans besatthet.

Det kan också vara så att han såg Alucard som ett riktigt monster, ett hot och bestämde sig för att Alucard måste dö, på ett eller annat sätt.

En tredje anledning antyds av en av hans citat

"Vi är kvällens underhållning. Och jag ... ville bara göra något med min tid på scenen som är värt applåder ..."

om den här är sanningen, kan det vara så att han hade en besatthet med att döda Alucard, men det var så att han kunde ha arvet att vara den som dödade Alucard the Neighbours odödliga och onekligen onda monster, att känna att hans liv hade verkligen mening.

Vi fick aldrig riktigt ett rakt svar från honom, så det här kommer förmodligen för alltid att höljas in i det mysteriet såvida inte någon annan har saker jag saknade.

När det gäller din andra fråga, hur han blev yngre, är den ganska enkel. Han lät Millennium Doctor utföra en specialversion av Vampirification Surgery på sig. Han blev en artificiell vampyr, och det som gjorde det speciellt var att det är modifierat men bristfällig regenerering minskar hans kropp när den aktiveras. Den godbiten är dold i wiki i tredje stycket av Walters Millennium Secret vapen del av hans historia sektion. Nackdelen var att det inte var en perfekt operation och skyndades, så permanenta skador gjordes på honom. Han försämrades bokstavligen när han kämpade mot Alucard. Hans försämring skulle få hans felaktiga förnyelse att sparka in, och han skulle läka och gå tillbaka i åldern. Som sådan dömde operationen honom att bara ha timmar eller dagar kvar, oavsett vad han gjorde.

Även om jag inte helt kan svara på din fråga kan jag peka på några skäl.

1) Walter blir gammal och vill inte.

2) Walter vill inte bli föråldrad.

3) Walter vill besegra Alucard i strid.

Baserat på detta kan vi komma till ett möjligt svar. Efter att Walter och Alucard kämpat mot nazisten under andra världskriget såg Walter Alucard som en utmaning. Han ville bli starkare än Alucard och gjorde därmed ett avtal med Millennium. Han skulle göras till en konstgjord vampyr och försöka döda Alucard.

Den första kommentaren nämner hur Walter redan planerade att dö efter att han dödade Alucard, och fortsätter sedan med citatet "Vi är kvällens underhållning. Och jag ... ville bara göra något med min tid på scenen som är värt applåder. .. "

Baserat på dessa ord ville Walter göra något som alla ansåg anses vara omöjliga att bli ökända. Och som vi ser i striden mellan Luke och Alucard, tycker alla att Alucard är odödlig. Luke försökte bevisa annat genom att döda honom men han misslyckades, så Walter gick in för att bevisa vad Luke Valentine inte kunde. "Värt att applådera." Han vill göra något som han kommer att få beröm för, och han tror att döda Alucard kommer att få honom det beröm. Det skulle vara något han skulle komma ihåg av. Alucard säger också i sin kamp med honom att han tror att Walter var

Rädd för att bli gammal och värdelös. Kanske [han] var rädd för att glömmas bort.

Jag tror inte han ursprungligen planerade att dö, eftersom hans svek började när han var fjorton år gammal och han hade hela sitt liv framför sig. Men med tiden och Walter blev gammal blev han uttråkad av livet och var redo att dö. Så han planerade att dö efter att han dödade Alucard, vilket var hans livs mål. Eller kanske ville han dö efter att han dödade Alucard oavsett ålder, och kände det som om det inte hade någon mening att leva efter att han hade fullgjort sitt största mål i livet. Det finns egentligen ingen tydlig anledning till att Walter planerade att dö, så det är bara några av mina teorier. Men han förrådde Hellsing-organisationen av några skäl. Som Alucard säger ville han inte vara gammal och värdelös. Walter bekräftar också att Alucards teori att han inte ville glömmas bort. Han ville bara göra något som han skulle komma ihåg. Alla vill bli ihågkomna för något fantastiskt de gjorde, och Walter är inget undantag.

När det gäller honom som blir yngre ... ja, jag tror att den frågan redan har besvarats grundligt, men jag ger en kort nedgång på den.

Walter blir det som kallas en artificiell vampyr (https://hellsing.fandom.com/wiki/Category:Artificial_Vampire Det är artikeln. Förlåt mig, jag vet inte hur jag ska sätta namnet med länken. Jag är ny på den här webbplatsen och det här är första gången jag svarar på en fråga. Hittills har jag just läst trådar.) Konstgjorda vampyrer är gjorda med hjälp av Mina Harkers DNA. Mina Harker är 'The Girl' som nämndes i Alucards dröm i det andra avsnittet, och hon är också en av huvudpersonerna i Brom Stokers bok. Mina Harker är speciell för att hon drack av Alucard (ovilligt) och därför har hans blod inuti sig. (https://hellsing.fandom.com/wiki/Mina_Harker Wiki-sida på Mina Harker. Jag kommer att räkna ut det hela och så småningom namnge länken.) Doktorn använde sitt DNA för att göra vampyrer, inklusive Walter. Han antydde att Walter skulle vara en vampyr på högre nivå genom att kalla honom ett "experiment", vilket han inte tycktes göra med de andra vampyrer han skapade. I detta experiment gjorde han Walter yngre och gav honom avancerad förnyelse. Eftersom experimentet skyndade var det dock bristfälligt och gav honom också avancerad försämring, såväl som tvingade honom att regenerera, vilket gav tillbaka tiden. (https://hellsing.fandom.com/wiki/Walter_C._Dornez Den avancerade försämringen är och tvingad regenerering nämns kort i avsnittet "Efter experiment".)

Så för att sammanfatta allt detta och uttrycka det i enkla termer tvingas Walters kropp att regenerera, vilket orsakar försämring och visas i förlust av år.